Copiii tai sunt copiii cei noi care vor conduce lumea! Ce trebuie sa stii despre copiii indigo, curcubeu si de cristal - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Copiii tai sunt copiii cei noi care vor conduce lumea! Ce trebuie sa stii despre copiii indigo, curcubeu si de cristal

Sfatulparintilor » Preșcolari » Comportament și dezvoltare » Copiii tai sunt copiii cei noi care vor conduce lumea! Ce trebuie sa stii despre copiii indigo, curcubeu si de cristal
copiii cei noi

Copiii Curcubeu sunt intruchiparea divinitatii noastre, exemplul potentialului nostru divin. Copiii Curcubeu n-au mai fost niciodata pe aceasta planeta si apar langa Copiii de Cristal. Acesti copii n-au teama de nimeni si de nimic si vin cu scopul unic de a darui, pentru ca au atins deja un nivel spiritual inalt.

Copiii de Cristal ii remarci imediat.

Au ochii mari si vezi intelepciunea dincolo de ochii lor. Ochii Copiilor de Cristal de hipnotizeaza intr-o secunda. “Prinsi” in ochii lor realizezi ca iti pot citi imediat sufletul. Acesti copii sunt multi. Ii vezi la orice pas. Sunt veseli, incantatori, iertatori. Aceasta generatie de copii, de 0-7 ani, este – la randul sau – unica si indreapta umanitatea acolo unde ar trebui sa fie – pe drumul cel bun.

Citeste si: Cum stii daca esti sau daca ai un copil Indigo, de Cristal sau Curcubeu

Copiii Indigo sunt nascuti dupa anii ’70.

Au cateva caracteristici comune cu Copiii de Cristal, sensibili si au un scop precis in viata. Diferenta este la temperament. Copiii Indigo au spirit razboinic, menirea lor este sa darame vechile credinte care nu mai sunt de folos. Ei vor darama guverne, sisteme educationale si legale care nu au integritate.

Adultii care se opun schimbarilor nu-i vor intelege pe Copiii Indigo care pot primi diverse diagnostice (ADD, ADHD). Multe dintre aceste probleme sunt tratate cu medicamente, iar Copiii Indigo isi pierd astfel sensibilitatile, darurile spirituale si energia razboinica.

In schimb, Copiii de Cristal sunt putin mai docili decat Copiii Indigo, desi si la ei pot aparea crize emotionale, din cand in cand. Copiii de Cristal sunt generatia care beneficiaza de pe urma “deschizatorilor de drumuri”. Copiii Indigo sunt in fata cu macetele, taind si doborand tot ce nu are integritate. Ii urmeaza Copiii de Cristal care vin sa “faca curat” pentru o lume mai sigura. Apoi apar neinfricatii Copiii Curcubeu, suflete pure si generoase care reusesc sa implineasca nevoile tuturor.

Asa iti ranesti copilul fara sa stii? Afla cuvintele pe care n-ar trebui sa le folosesti vreodata! Comanda si tu ghidul Sfatulparintilor.ro pe care orice parinte responsabil ar trebui sa-l aiba! Detalii aici.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 22/01/2023