Shop
Ultimele 100 de articole

4 obiceiuri care te saracesc

15 noiembrie 2015, , Vizualizări:
bani saracie - sfatulparintilor.ro - foter_com

Se zice ca norocul si-l face fiecare. Iar potrivit regulilor feng shui aceasta zicala nu este departe de adevar. Obiceiurile de zi cu zi ale oamenilor le pot bloca drumul spre spre bani si prosperitate.

 

Iata ce obiceiuri te saracesc.

 

1. Scuipi

Toata lumea stie ca scuipatul este un obicei prost, insa mai mult din considerente ce tin de eticheta si mai putin din considerente banesti. Acest obicei nu doar ca pune in pericol sanatatea publica si imaginea celui care recurge la el, ci si finantele intrucat blocheaza oportunitatile si caile spre prosperitate.

 

2. Te plangi

Viata nu este numai lapte si miere. Nu e om care sa nu se fi confruntat niciodata cu o problema. Insa unii oameni au maniere diferite de a face fata provocarilor. In timp ce unii le accepta asa cum sunt si incearca sa faca fata, altii se lupta, se impotrivesc si se plang de ele. Norocul si prosperitatea nu vin la persoanele care sunt vesnic nemultumite, care isi plang de mila nonstop. Indiferent ce li se intampla, acesti oameni sunt cei mai amarati, cei mai napastuiti, cei mai obositi. Aceste obiceiuri se transforma in stiluri de viata, cu implicatii negative atat la nivel fizic, cat si la nivel spiritual.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu