4 obiceiuri care te saracesc - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

4 obiceiuri care te saracesc

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Relaxare și wellness » 4 obiceiuri care te saracesc
obiceiuri care te saracesc - SFATULPARINTILOR.RO - PIXABAY_COM - dollar-1362244_1920

Se zice ca norocul si-l face fiecare. Iar potrivit regulilor feng shui aceasta zicala nu este departe de adevar. Obiceiurile de zi cu zi ale oamenilor le pot bloca drumul spre spre bani si prosperitate.

 

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Iata ce obiceiuri te saracesc.

 

1. Scuipi

Toata lumea stie ca scuipatul este un obicei prost, insa mai mult din considerente ce tin de eticheta si mai putin din considerente banesti. Acest obicei nu doar ca pune in pericol sanatatea publica si imaginea celui care recurge la el, ci si finantele intrucat blocheaza oportunitatile si caile spre prosperitate.

 

 

2. Te plangi

Viata nu este numai lapte si miere. Nu e om care sa nu se fi confruntat niciodata cu o problema. Insa unii oameni au maniere diferite de a face fata provocarilor. In timp ce unii le accepta asa cum sunt si incearca sa faca fata, altii se lupta, se impotrivesc si se plang de ele. Norocul si prosperitatea nu vin la persoanele care sunt vesnic nemultumite, care isi plang de mila nonstop. Indiferent ce li se intampla, acesti oameni sunt cei mai amarati, cei mai napastuiti, cei mai obositi. Aceste obiceiuri se transforma in stiluri de viata, cu implicatii negative atat la nivel fizic, cat si la nivel spiritual.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 20/08/2020