Copiii tai sunt copiii cei noi care vor conduce lumea! Ce trebuie sa stii despre copiii indigo, curcubeu si de cristal - Pagina 3 din 3 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Copiii tai sunt copiii cei noi care vor conduce lumea! Ce trebuie sa stii despre copiii indigo, curcubeu si de cristal

copiii cei noi

Sunt parinti Indigo care au Copii de Cristal cu care se pot intelege foarte bine la nivel telepatic chiar daca cei mici (de 3-4 ani) nu pot vorbi.

Problema intervine cand Copiii de Cristal sunt judecati din punct de vedere medical si foarte multi sunt diagnosticati cu autism. E drept, Copiii de Cristal sunt diferiti de celelalte generatii, insa nu este nevoie de incadrarea patologica a acestor diferente. O persoana autista poate fi descrisa ca acea persoana care traieste in lumea ei, deconectata de restul lumii, care nu vorbeste cu ceilalti pentru ca nu o intereseaza acest lucru. Copiii de Cristal, insa, sunt total opusi. Ei sunt tot timpul conectati la restul lumii, sunt comunicativi, grijulii si dragastosi. De asemenea, au haruri filosofice si spirituale, sunt buni si sensibili. Copiii de Cristal se duc si imbratiseaza o persoana daca simt ca acea persoana are nevoie de asta. O persoana autista nu face asa.

Daca este ceva in neregula in aceasta lume este ca sistemele vremii nu reusesc sa se acomodeze cu evolutia si schimbarea specie umane. Punerea etichetelor si tratamentul medicamentos submineaza darurile divine ale acestor copii. Din fericire, cine ne-a trimis Copiii de Cristal ne trimit si oamenii care sa le sustina cauza. Dumnezeu nu ne-ar trimite specia lui speciala de oameni pe pamant daca noi am fi ultimii care ar pune piciorul pe aceasta planeta. Asa cum omul a evoluat de la postura de maimuta la cea de-acum, asa si Copiii de Cristal sunt dovada concreta a evolutiei spirituale.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Pe masura ce Copiii de Cristal cresc, vor aparea Copiii Curcubeu. Impreuna ca o echipa, Ingerii, Spiritele Iluminate, Copiii Indigo, Copiii de Cristal, Copiii Curcubeu si orice alte generatii ne va mai trimite Divinitatea, vom lucra la aducerea pacii pe pamant.

Te mai poate interesa: Copiii cei noi au sosit. Tu ai un copil de cristal?

Sursa: Angeltherapy.com; The Care and Feeding of Indigo Children – Autor Doreen Virtue

Imagine de Виктория Бородинова de la Pixabay

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 22/01/2023