Copiii tai sunt copiii cei noi care vor conduce lumea! Ce trebuie sa stii despre copiii indigo, curcubeu si de cristal - Pagina 2 din 3 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Copiii tai sunt copiii cei noi care vor conduce lumea! Ce trebuie sa stii despre copiii indigo, curcubeu si de cristal

copiii cei noi

Culorile “Indigo”, “Cristal” si “Curcubeu” sunt date acestor trei generatii pentru ca ele descriu in mod precis culorile aurei lor si modelele energetice. Copiii Indigo au mult albastru indigo in aura lor. Aceasta este culoarea celui de-al treilea ochi, care este un centru energetic in interiorul capului, localizat intre sprancene. Aceasta chakra regleaza abilitatea clarviziunii, abilitatea de a vedea energii, spririte si de a avea viziuni.

Copiii de Cristal au aura opalescenta, cu frumoase reflexe multicolore. Aceasta generatie este fascinata de cristale si pietre.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Nu rata nici: Copiii Diamant. Noul val de copii-minune. Esti pregatit pentru ei?

Copiii Curcubeu radiaza de energie, energie curcubeu din care toti ne-am nascut. Ei vor aduce echilibru si sanatate.

Copiii Indigo simt imediat minciuna, nedreptata, asa cum cainii pot mirosi frica. Ei stiu imediat cand minti, cand li se vorbeste de sus si cand sunt manipulati. Si cum scopul lor este sa “arda” tot ce nu este integru, “detectoarelor” lor interioare de minciuni sunt tot timpul in functiune. Acest tip de atitudine este foarte amenintator pentru unii, mai ales la scoala sau la locul de munca. Ei nu pot disimula si spun exact ceea ce simt.

Si Copiii de Cristal sunt gresit intelesi. Ei au puteri telepatice si pot vorbi mai tarziu decat media. In lumea noua ne vom baza cu totii mai mult pe puterea gandurilor si sentimentelor decat pe cuvinte. Comunicarea va fi mult mai rapida, mai directa si mai onesta pentru ca va fi comunicare “minte-minte”. Interesul pentru paranormal a crescut semnificativ, de aici si o dezvoltare in directia aparitiilor de carti, show-uri TV si filme.

Tu stii cum ii faci rau copilului tau fara sa vrei? Comanda si tu ghidul Sfatulparintilor.ro pe care orice parinte responsabil ar trebui sa-l aiba! Detalii aici.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 22/01/2023