Cum stii daca esti sau daca ai un copil Indigo, de Cristal sau Curcubeu - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cum stii daca esti sau daca ai un copil Indigo, de Cristal sau Curcubeu

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Dezvoltare personala » Cum stii daca esti sau daca ai un copil Indigo, de Cristal sau Curcubeu
copil Indigo de Cristal sau Curcubeu
Credit foto: Imagine de beate bachmann de la Pixabay

Cu siguranta ai auzit vorbindu-se despre Copiii Indigo, Copiii de Cristal sau Copiii Curcubeu.Tu din ce categorie faci parte, dar copilul tau? Esti curios sa afli? Iata mai jos raspunsurile pe care le cautai.

Caracteristicile Copiilor Indigo

Copiii Indigo sunt creatorii lumii noi. Sunt nascuti cu un spirit de luptator, care au un scop comun: acela de a “rupe” sistemele vechi care nu ne mai sunt de folos. Pot fi considerati copii obraznici si au venit cu mentalitatea “Este dreptul meu sa fiu aici”.

Copiii Indigo au venit pe lume pentru a rescrie legi fundamentale de guvernamant, de educatie, de justitie din care lipseste integritatea. Ca sa reuseasca acest lucru, Copiii Indigo sunt foarte determinati, de-a dreptul fiorosi si temperamentali. Ei isi dau seama imediat cand sunt mintiti, manipulati sau priviti de sus. Foarte multi Copii Indigo au fost diagnosticati cu ADHD, sunt foarte sensibili si traiesc “in sfere inalte” in sensul propriu al cuvantului.

Ghid Sfatulparintilor.ro: 100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun. Il poti cumpara de aici!

Caracteristicile Copiilor de Cristal

Copiii de Cristal sunt opusul Copiilor Indigo. Copiii de Cristal vin sa aduca armonia in lume. Ei sunt mai docili decat Copiii Indigo si seteaza exemple de munca in echipa, de buna cooperare si buna convietuire. Copiii de Cristal pasesc pe calea deschisa de Copiii Indigo si creeaza o lume mai sigura. Ei au o multime de daruri spirituale care sunt interpretate gresit in lumea “moderna”.

Cu cat copiii sunt mai avansati din acest punct de vedere, cu atat mai grea le este lupta in aceasta dimensiune. Ei pot fi diagnosticati cu autism sever, insa ei opereaza la frecvente mult mai inalte, care nu necesita comunicare verbala. Copiii de Cristal pot incepe sa vorbeasca la varsta de 3-4 ani. Insa sunt foarte intuitivi si comunica la un alt nivel pe care oamenii il pot intelege doar cand se aliniaza cu sinele interior.

Caracteristicile Copiilor Curcubeu

Copiii Curcubeu sunt cel mai bun exemplu al adevaratului nostru potential. Ei sunt in legatura directa cu Divinitatea. Ei vin pe lume pentru a-i ajuta pe ceilalti sa-si gaseasca drumul. Sunt foarte evoluati din punct de vedere spiritual, pentru ca rolul lor este sa ghideze. Copiii Curcubeu nu se tem de nimic si nu au nicio problema in a-si exprima emotiile. Sunt capabili sa-si revina foarte repede din emotii negative. Inca nu se stiu foarte multe despre Copiii Curcubeu, pentru ca ei abia incep sa se nasca. Se stie doar ca sunt destul de rari, iar cand apar, apar acolo unde este nevoie de ei.

Scopul Copiilor Curcubeu este sa finalizeze ceea ce au inceput Copiii Indigo si Copiii de Cristal.

Ca o concluzie, Copiii Indigo vin sa rupa paradigmele gandirii traditionale, Copiii de Cristal vin sa reconstruiasca din temelii noi credinte, iar Copiii Curcubeu vin sa finiseze lucrarea si sa creeze un mod cu totul nou de gandire.

Ghid Sfatulparintilor.ro: 100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun. Il poti cumpara de aici!

Sursa: thespiritscience.net

Imagine de beate bachmann de la Pixabay

Data articol: 18/04/2023