Shop
Ultimele 100 de articole

Esti un copil INDIGO? Acestea sunt principalele SEMNE!

04 februarie 2019, , Vizualizări:
copil indigo

Intr-o lume in care multi si-au pierdut legatura cu propriul suflet, copilul indigo este considerat aducator de lumina, schimbatori de paradigme, cel care te repune pe drumul cel bun.

Desi conceptul de copil indigo a fost prima data dezvaluit in anii ’70, au fost generatii de copii indigo si in alte vremuri. Misiunea copiilor indigo este de trezire a umanitatii.

Daca te simti un suflet batran, dar suficient de puternic incat sa schimbe societatea, cel mai probabil esti un copil indigo.

 

Ce este un copil indigo?

Un copil indigo este persoana care vine pe acest pamant cu misiunea de a face schimbari, de a declansa trezirea umanitatii. Copii indigo sunt considerati ganditori liberi, care au abilitatea de a vedea adevarul. Sunt suflete batrane cu darul spiritualitatii, care isi gasesc cu greu locul in societate. Deseori sunt neintelesi, chiar respinsi si, de cele mai multe ori, diagnosticati si pusi sub tratament pentru diverse tulburari.

Un copil indigo are o intuitie puternica, precum si abilitati extrasenzoriale precum comunicarea cu spiritele si viziuni.

 

Ce misiune are un copil indigo?

Principalul rol al unui copil indigo este acela de a expune adevarul si deceptia. Inca de la varste fragede, copiii indigo au abilitatea de a vedea dincolo de iluzii si falsitate, dincolo de jumatatile de adevar. Parintilor si invatatorilor le creeaza impresia ca sunt foarte incapatanati si chiar retrasi. Insa ei sunt cautatorii adevarului, spun intotdeauna adevarul si nu suporta falsitatea. Deseori ei ii demasca pe cei cu doua fete.

Desi este adevarat ca termenul de “copil indigo” poate fi utilizat gresit, adevaratele semne ale unui copil indigo nu pot fi aplicate tuturor.

 

Semne copil indigo

Daca esti un copil indigo sau daca unul din copiii tai este indigo, vei afla in cele ce urmeaza. Acestea sunt cele 17 semne ale unui copil indigo autentic.

Vointa puternica

O persoana pasionala, care va face tot ce-i sta in puteri pentru a-si atinge telurile, visurile, in ciuda criticilor sau piedicilor puse de ceilalti este un copil indigo.

 

Suflet batran

Un copil indigo simte ca a trait multe vieti si este mult mai intelept decat varsta pe care o are. In copilarie gandeste ca un adult, iar ca adult are o abordare profund spirituala a vietii.

 

Gandire libera

Pentru el nicio idee sau credinta nu este prea sfanta pentru a nu fi disecata sau respinsa. El isi analizeaza perspectivele si nu ia nimic de-a gata, urmand orbeste multimea.

 

Nonconformism si incapatanare

Un copil indigo este “obraznic”, “neascultator” si “rebel”. Ca adult, nu poate fi stapanit, incorsetat, prefera propriul adevar si isi urmeaza calea.

 

Cauta adevarul

Un copil indigo cauta tot timpul adevarul. Nu-l multumesc jumatatile de masura, realitatea distorsionata. El urmareste daca cineva minte sau nu. Indiferent cat de dureros este, copilul indigo va spune adevarul si va cere adevarul.

 

Inteligenta si perceptie

El vede altfel lucrurile. Ceea ce unora le scapa, unui copil indigo nici vorba. El scotoceste dupa adevar. Perceptia si inteligenta il ajuta sa vada dincolo de aparente.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.