Ce inseamna cand desenezi cuburi - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Ce inseamna cand desenezi cuburi

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » Ce inseamna cand desenezi cuburi
Ce inseamna cand desenezi cuburi - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - model-3204188_1920
Credit foto: Imagine de _Alicja_ de la Pixabay

Iti place sa desenezi si uneori te trezesti ca desenezi tot felul de figuri geometrice. Probabil ca te intrebi ce inseamna cand desenezi cuburi, triunghiuri, patrate.

Afla ca daca desenezi cuburi inseamna ca ai o mare dorinta sa construiesti, sa te faci remarcat, sa ajungi cineva maret in societate. Daca sunt figuri in spatiu, indica abilitatea sau incercarea de a vedea toate laturile unei probleme.

Cand desenezi, toata atentia ta este indreptata intr-o singura directie. Daca ai probleme de comunicare sau de exprimare a emotiilor in cuvinte, desenul te poate ajuta sa-ti exprimi sentimentele, chiar sa te linistesti daca esti frustrat, anxios sau deprimat.

Te mai poate interesa: Ce inseamna cand desenezi flori? Mesajele sufletului tau!

Ce inseamna cand desenezi cuburi. Emotii

Desenarea cuburilor este un semn ca te simti prins si neputincios pentru a rezolva o situatie. Daca desenezi cutii, probabil tu ai o abordare practica, organizata si metodica fata de diferite lucruri.

Designerii folosesc in desenele lor cuburile pentru ca le pot rasuci sau intoarce pentru a adauga interes.

Afla si ce inseamna cand copilul deseneaza cercuri

Ce fel de om esti daca desenezi cuburi

Daca desenezi cuburi inseamna ca esti un tip perfectionist care asimileaza cu usurinta informatiile noi. Pe tine provocarile nu te sperie.

Daca desenezi cuburi inseamna ca esti o persoana eficienta, analitica si controlata. Cand desenezi cuburi spui lumii intregi ca ai rabdare si esti perseverant. Tu poti orice.

Cand desenezi cuburi inseamna ca ai stabilitate. Iti doresti liniste, unitate, perfectiunea emotionala. Formele geometrice in pictura vorbesc despre latura rationala si pragmatica a unei persoane.

Daca obisnuiesti sa desenezi cuburi inseamna ca atunci cand esti pus intr-o situatie dificila, lucrurile la tine nu au cum scapa de sub control.

Chiar si cand desenezi acasa, pentru relaxarea ta, nu poti sa tratezi asta cu superficialitate. Tu esti mereu cel mai mare critic al tau. Totul trebuie sa fie impecabil, ca la carte, chiar si joaca.

Te mai poate interesa si:

Imagine de _Alicja_ de la Pixabay

Data articol: 20/08/2023