Ce inseamna cand desenezi flori? Mesajele sufletului tau! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Ce inseamna cand desenezi flori? Mesajele sufletului tau!

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » Ce inseamna cand desenezi flori? Mesajele sufletului tau!
Ce inseamna cand desenezi flori
Credit foto: Image by Martina Bulková from Pixabay

Te-ai trezit vreodata ca desenezi flori fara sa te gandesti la ele? Este natural pentru ca florile ne sunt foarte familiare si sunt plante frumoase. Sunt usor de desenat avand o varietate de forme interesante. Dar te-ai intrebat vreodata ce inseamna cand desenezi flori?

Cand doar desenezi de dragul desenului, nu exista reguli si poti crea noi motive florale care iti intind limitele imaginatiei. Este distractiv, este ceva care va va tine mainile si mintea ocupate.

Sunt oameni care cred ca atunci cand desenezi flori exista un sens suplimentar.

Te mai poate interesa: Ce inseamna cand copilul deseneaza nori, pasari sau masini

Ce inseamna cand desenezi flori – Esti suflet visator si bun?

Florile sunt deseori desenate de femei, dar nu trebuie interpretate ca efeminate daca sunt desenate de barbati.

Se spune ca oamenii care deseneaza flori au o natura blanda si o dragoste pentru mediul natural si gradini. De asemenea, pot avea inocenta, bunatate si sensibilitate.

Anumite flori au semnificatii specifice si in diferite culturi. Floarea de lotus, cu radacinile in noroi si o tulpina care se intinde prin apa, infloreste doar la soare. Ea reprezinta iluminarea in unele credinte spirituale.

In mod similar, inflorirea de primavara a unei lalele sau a crinului ne poate aminti de renastere si reinnoire.

Nu exista reguli cand desenezi

In unele sisteme simbolice, florile reprezinta aspectul feminin si pasiv al universului. Florile cu o structura asemanatoare stelelor sunt adesea asociate cu soarele sau cu o zeitate.

Trandafirul simbolizeaza adesea dragostea. Un trandafir cu spini ascutiti poate indica tradare si unul de culoare inchisa poate semnifica doliu.

Poti sa faci orice cand ai in mana o pensula de desenat. Ia o bucata de hartie si pur si simplu incepe sa schitezi flori, ciorchini de flori sau mici vignete de gradini.

Amestecati-le si combinati-le si permiteti fiecarei flori sa inspire urmatoarea. Vedeti cate flori diferite puteti crea si completati o coala cu nimic altceva decat cu o gradina de flori.

NU rata nici: Semnificatia desenelor copiilor. Ce-ti transmit mazgaliturile si cand trebuie sa iti faci griji

Image by Martina Bulková from Pixabay

Data articol: 22/08/2023