Shop
Ultimele 100 de articole

Ce inseamna cand copilul deseneaza cercuri

29 octombrie 2020, , Vizualizări:
Ce inseamna cand copilul deseneaza cercuri - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - paint-328676_1920

Copilului tau ii place sa deseneze si te bucura latura asta a lui creativa. Uneori desenele lui sunt deosebite si atunci incepi sa-ti pui intrebari. Incepi sa te intrebi ce inseamna cand copilul deseneaza cercuri.

Afla ca desenele sunt ca niste fragmente de harta care arata cum functioneaza mintea cuiva. Un desen iti poate spune multe despre cineva.

Cercurile, patratele si triunghiurile arata nevoile si motivatia.

Ce nevoi are un copil cand deseneaza cercuri

In simbologia macrocosmica chineza, cercul exprima forma cerului, cu pamantul semnificat de un patrat. Cand vedem un patrat in interiorul unui cerc in arta chineza, acesta reprezinta uniunea dintre cer si pamant.

Simbolul profund semnificativ yin yang este circular si, astfel, ne vorbeste despre inglobarea intregii dualitati cu intentia unui echilibru unificat.

Cercurile, patratele si triunghiurile apar adesea in desenele copiilor. Aceste forme sunt extrem de simbolice si pot fi legate de nevoile noastre de baza pentru dragoste, siguranta, incredere si supravietuire.

Te mai poate interesa: Ce inseamna cand copilul deseneaza nori, pasari sau masini

Cercurile, patratele si triunghiurile arata nevoile si motivatia.

Cand un copil deseneaza cercuri inseamna ca el are nevoie de dragoste. Are nevoie sa i se arate constant cat este de iubit si adorat. Un astfel de copil are nevoie de multa atentie.

Cum sunt copiii care deseneaza cercuri

Oamenii emotionali care doresc armonie si dragoste tind sa deseneze lucruri cu forme circulare sau rotunjite, sau simboluri ale iubirii si feminitatii.

Cand un copil deseneaza cercuri inseamna ca este sensibil. Cand un copil deseneaza cercuri inseamna ca uneori se simte singur si neinteles.

Cercetatorii spun ca daca desenezi cercuri si linii o sa scapi de plictiseala si stres. Si copiii se plictisesc uneori si atunci apare provocarea. Este uimitor cat de creativi sunt cand deseneaza.

Desenele copiilor arata ce fel de oameni devin, deoarece sunt liberi sa descrie ce le place si ce isi doresc.

Citeste si: Ce inseamna cand desenezi flori? Mesajele sufletului tau!

Imagine de Iwona Olczyk de la Pixabay

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.