Shop
Ultimele 100 de articole

10 plante care nu necesita multa ingrijire. Numai bune pentru persoanele ocupate

09 martie 2021, , Vizualizări:
plante care nu necesita multa ingrijire

Plantele de interior care cresc usor si nu necesita ingrijire speciala sunt solutia perfecta pentru persoanele ocupate sau lenese. Iata, mai jos, 10 plante care nu necesita multa ingrijire si care supravietuiesc si cand sunt neglijate. Oricine le poate tine in casa fara sa riste sa le piarda din cauza ca a uitat de ele.

  1. Planta suculenta

Este o planta perena cu frunze mari, carnoase care acumuleaza si retine apa pentru a putea supravietui conditiilor climatice aride. Tocmai de aceea nu trebuie udate cu zilele, tolereaza lumina puternica si prospera in solul uscat.

  1. Ficus

Este una dintre cele mai populare plante decorative de interior. Nu necesita multa ingrijire, insa prospera in locurile in care sunt expuse luminii puternice a soarelui. In perioadele de crestere, ficusul are nevoie de apa. Totodata, ar trebui sa uzi planta regulat din primavara pana toamna, reducand gradual frecventa la inceputul lui septembrie. In timpul iernii, trebuie udata doar o data la 10 zile.

Te mai poate interesa: Vampiri energetici. Plante de apartament si animale de care sa te feresti. Ce plante si animale sunt benefice in casa

  1. Limba soacrei

O planta nepretentioasa care poate creste chiar si intr-o camera cu aer uscat. In plus, este destul de toleranta la lumina puternica a soarelui, insa se poate dezvolta bine si la umbra partiala. De vreme ce plantei nu-i place solul umed, primavara sa o uzi moderat, iar in restul timpului o data pe luna este suficient.

  1. Spathiphyllum

Este o alegere excelenta cand este vorba despre birourile sau locuintele in care soarele nu patrunde prea des. Planta prospera in conditii mari de umiditate ceea ce inseamna ca nu trebuie sa uiti sa o uzi in mod regulat.

Te mai poate interesa: Plante de apartament care atrag energii pozitive si energii negative

  1. Sporul casei (Impatiens)

Sporul casei este o planta nemaipomenita pentru apartament. Ii place umezeala asa ca nu-ti fie teama sa-i torni regulat apa. Aminteste-ti ca ii este mai bine cu mai multa apa decat cu prea putina.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.