Feng shui: Plante de apartament care atrag energii pozitive si energii negative - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Feng shui: Plante de apartament care atrag energii pozitive si energii negative

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Utile, idei pentru casa » Feng shui: Plante de apartament care atrag energii pozitive si energii negative
feng shui plante de apartament - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - water-2986837_1920

Feng shui plante de apartament. Nu exista neaparat plante de apartament bune sau rele din punct de vedere feng shui. Mai degraba, pozitionarea plantelor de apartament poate aduce energii pozitive sau energii negative.

De exemplu, bambusul, o planta excelenta in feng shui, poate fi de rau augur daca in locul in care este pozitionat “se lupta” sa supravietuiasca. Iar o planta care nu are o puternica semnificatie in feng shui sa fie vibranta, “vie” si sa iti aduca o stare de bine.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Feng shui: Plante de apartament care atrag energii pozitive

In aceasta categorie intra doua tipuri de plante: plante de apartament care purifica aerul si plante de apartament care aduc noroc la bani.

Plante de apartament care purifica aerul

Acestea aduc o energie buna atat in case, cat si in birouri, imbunatatind calitatea aerului. Gasesti aici plantele care purifica aerul.

Citeste si: Vampiri energetici. Plante de apartament si animale de care sa te feresti. Ce plante si animale sunt benefice in casa

Plante de apartament aducatoare de bani

Acestea poarta numele de planta banilor sau copacul banilor. Afla mai multe despre plantele de apartament miraculoase, care atrag norocul, iubirea si banii, aici.

Plante de apartament care atrag energii negative

Sunt asa-numitele plante “rele”, care pot aduce energii nedorite in casa. Cactusul este una dintre ele deoarece are tepi. Iar energia lui este “intepatoare”.

Limba soacrei poate avea si ea o influenta proasta. In realitate, planta, cunoscuta si sub numele Sansevieria trifasciata, are energii protectoare foarte puternice. Numai ca trebuie asezata DOAR in anumite zone.

Nu rata nici: Plante de apartament. 8 motive pentru care ar trebui le ai in casa. Si NASA le recomanda!

Unde sa le amplasezi ca sa aduca noroc

Cele mai bune locuri in care sa amplasezi plantele de apartament, potrivit principiilor feng shui, sunt zonele care hranesc elementul Lemn al plantei (Estul si Sud estul camerei).

Evita sa pui prea multe plante in zona de Nord a unei incaperi pentru ca infleunta Lemnului va anihila energia zonei. Modereaza, de asemenea, prezenta plantelor in zonele de Sud-Vest si Nord-Vest.

Sursa: thespruce.com

Data articol: 06/05/2021