Cele 3 zodii cu horoscop frumos în săptămâna 2-8 octombrie 2023 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cele 3 zodii cu horoscop frumos în săptămâna 2-8 octombrie 2023

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » Cele 3 zodii cu horoscop frumos în săptămâna 2-8 octombrie 2023
zodii cu horoscop frumos
Credit foto: Imagine de Rickson Bejar de la Pixabay

Energia este bine echilibrată în săptămâna 2 – 8 octombrie 2023. Deși va beneficia într-un fel fiecare semn zodiacal, efectele vor fi resimțite cel mai proeminent de Leu, Fecioară și Gemeni. Tema principală a acestei săptămâni este discernamantul dintre a fi o autoritate și a fi deschis pentru a primi informații de la autorități. Este un echilibru bun pentru că nu orice personalitate este demnă de acea poziție și nu orice tânăr este un geniu neconvențional. Esti chemat să acorzi mai multă atenție cauzei și efectului acțiunilor tale și modului în care acestea duc la reacții în lanț în viața ta.

Principalele energii astrologice din această săptămână sunt Luna în conjuncție cu Jupiter la începutul săptămânii și Venus în Leu opus lui Saturn retrograd în Pești.

Găsirea unui mentor în această călătorie complicată numită viață poate fi o binecuvântare. Nu trebuie să te bazezi prea mult pe mentorul cuiva pentru că ei sunt acolo pentru a te ajuta să înveți să devii independent și să nu-ți controleze viața ca un maestru de șah care mișcă un pion. În mod ciudat, acest tip de dinamică poate exista și în cadrul relațiilor, dacă există o diferență de vârstă suficient de mare sau o diferență în nivelurile de maturitate.

De asemenea, dacă te simți chemat, energia din această săptămână este bună pentru a te scufunda într-o baie rituală de curățare. Fulgii de sare de mare, salvie albă și rozmarin sunt ingrediente bune pentru același lucru. Melisa de lămâie și citrinul de cristal sunt, de asemenea, alegeri bune. Doar asigura-te că te scufunzi în timp ce ții un spațiu gol în minte, ceea ce poate fi obținut prin meditație sau prin respirație profundă.

Să ne concentrăm asupra celor trei zodii cu cele mai bune horoscoape săptămânale pentru 2 – 8 octombrie.

Leu

Dragă Leu, geniul tău interior vrea să strălucească, iar energia din această săptămână îți va permite să faci exact asta. Desigur, nu toată lumea poate fi susținătorul tău, dar este în regulă. Oamenii greșiți tind să se îndepărteze din viața noastră atunci când nu primesc nicio atenție, în timp ce cei potriviti ne încurajează.

Venus împreună cu Juno în Leu este principala ta influență astrologică în această săptămână. Orice iubești din toată inima, fie că este un hobby, o persoană, familia ta sau o colecție personală, este evidențiat aici. Gravitate către lucrurile, experiențele și oamenii care îți înveselesc inima, scoate-ți loialitatea în evidență și ferește-te de cei care fac contrariul, chiar dacă ești masiv atras sexual de ei.

Dacă te simți chemat, înregistrează-ți răspunsurile la aceste întrebări săptămâna aceasta: Cine ești când nimeni nu te privește? Care sunt primele 5 lucruri ale tale preferate din lume și de ce? În ce aventură vrei să pornești în continuare?

Horoscop special: Ziua de 4 octombrie 2023 este TALISMAN NOROCOS pentru aceste 4 zodii. Vezi cine e in top!

Mercur traversează două zodii într-o lună. 4 zodii BINECUVÂNTATE de planeta comunicării în luna octombrie 2023

Zodiac chinezesc LUNAR octombrie 2023. Noi energii interpretate de inteleptii din Orient pentru zodia ta!

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 03/10/2023