Horoscop special: Ziua de 4 octombrie 2023 este TALISMAN NOROCOS pentru aceste 4 zodii. Vezi cine e in top! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop special: Ziua de 4 octombrie 2023 este TALISMAN NOROCOS pentru aceste 4 zodii. Vezi cine e in top!

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Horoscop special: Ziua de 4 octombrie 2023 este TALISMAN NOROCOS pentru aceste 4 zodii. Vezi cine e in top!
TALISMAN NOROCOS pentru aceste 4 zodii
Credit foto: Imagine de Pexels de la Pixabay

Norocul nu este doar ceva în care intri, ci un mod de viață pe care ai puterea să îl creezi. Pentru a atrage cel mai mult noroc, trebuie, de asemenea, să lucrezi cu Universul. Acest lucru înseamnă să iei măsuri pentru a-ți manifesta viața dorită, având credința supremă că tot ceea ce este menit pentru tine este deja adus la bun sfârșit.

Miercuri, 4 octombrie 2023, Mercur, stăpânul comunicării, se mută în Balanță, lăsând în urmă lecțiile călătoriei sale retrograde și pregătindu-te pentru succes. Mercur în Balanță este un moment puternic, deoarece acest semn de aer ajută la negociere, compromis și adoptarea unei abordări mai echilibrate în relaționarea cu ceilalți. Cuvintele tale au întotdeauna o mare putere, dar în Balanță, le poți ajuta și să lucreze în avantajul tău.

Iată care sunt zodiile pentru care ziua de 4 octombrie 2023 este cea mai norocoasă din săptămână.

Gemeni

După ce ai învățat despre puterea de a te exprima, este timpul să-ți folosești cuvintele pentru a crea viața la care visezi. Ai atât de mult în tine care te poate ajuta să te îndrepți spre măreție în această viață, dar dacă nu te concentrezi pe ceea ce îți dorești cu adevărat, poți adesea să ignori acele momente de noroc ca fiind doar coincidențe. Îmbrățișează-ți dorința de a trăi o viață care îți face cu adevărat sufletul să se simtă bine și care îți aduce fericirea și împlinirea sufletească pe care o cauți. Cu cât onorezi mai mult ceea ce vrei, cu atât vei atrage mai multe oportunități de a o crea.

Mercur, planeta comunicării, se mută în Balanță, subliniind importanța conexiunilor interumane și a dialogului. Aceasta este o perioadă minunată pentru a te conecta cu alții, a comunica și a construi rețele. De asemenea, te poți aștepta la multe conversații echilibrate și la oportunități de colaborare. Acest tranzit aduce și o accentuare a necesității de a avea grijă de relațiile tale, fie că este vorba de prietenie, familie sau parteneriat.

Zodiac chinezesc LUNAR octombrie 2023. Noi energii interpretate de inteleptii din Orient pentru zodia ta!

Mercur traversează două zodii într-o lună. 4 zodii BINECUVÂNTATE de planeta comunicării în luna octombrie 2023

EVENIMENT SPECIAL: Luna neagră Lilith, în Fecioară: 3 octombrie 2023 – 29 iunie 2024. Avem curajul să ne privim partea întunecată?

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 03/10/2023