Mercur traversează două zodii într-o lună. 4 zodii BINECUVÂNTATE de planeta comunicării în luna octombrie 2023 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mercur traversează două zodii într-o lună. 4 zodii BINECUVÂNTATE de planeta comunicării în luna octombrie 2023

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Mercur traversează două zodii într-o lună. 4 zodii BINECUVÂNTATE de planeta comunicării în luna octombrie 2023
Mercur două zodii într-o lună
Credit foto: Depositphotos.com

Pe 4 octombrie 2023, Mercur intră în Balanță. În următoarele două săptămâni, comunicarea noastră devine mai diplomatică și mai tacticoasă, iar abilitățile noastre de negociere se șlefuiesc. Deși mulți asociază Balanța cu indecizia, să nu uităm că Balanța este un semn care are inițiativă. Scopul lui Mercur în Balanță este să facă lucrurile să avanseze: să vină cu idei, să inițieze conversații și să ajungă la acorduri. În 22 octombrie, Mercur intră în Scorpion, iar accentul se mută pe descoperirea adevărurilor ascunse. Mercur în Scorpion caută conexiuni semnificative. Acesta NU este un moment pentru conversații superficiale sau întâlniri fără profunzime. Aceasta este o tranzitare excelentă pentru a avea conversații sincere (cu noi înșine și cu alții), pentru a face terapie și pentru a ajunge la rădăcina modelelor noastre de gândire.

Zodiile de mai jos sunt binecuvântate de tranzitul lui Mercur prin Balanță și Scorpion.

GEMENI

Ai mâna corectă pentru a juca. La locul de muncă, acest lucru poate implica o avansare, o promovare, mai multă responsabilitate și cine știe ce altceva – poate chiar o creștere salarială! Așadar, nu ezita să mergi înainte, să intri în contact cu oamenii pe care îi cunoști și să negociezi. Veți avea succes în tot ceea ce faceți. În viața sentimentală, veți traversa o scurtă perioadă de instabilitate, dar vă veți apropia de cineva căruia țineți și ei nu vă va fi indiferent. Fii generos și vei aduce rapid armonie înapoi în viața ta.

Care este arborele tău sacru în funcție de data nașterii, potrivit astrologiei celtice

EVENIMENT SPECIAL: Luna neagră Lilith, în Fecioară: 3 octombrie 2023 – 29 iunie 2024. Avem curajul să ne privim partea întunecată?

Cea mai norocoasă zi din octombrie 2023, potrivit zodiacului chinezesc

Citeste continuarea: 1 2 3 4

Data articol: 03/10/2023