Care este arborele tău sacru în funcție de data nașterii, potrivit astrologiei celtice - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Care este arborele tău sacru în funcție de data nașterii, potrivit astrologiei celtice

Sfatulparintilor » Totul despre zodii » Care este arborele tău sacru în funcție de data nașterii, potrivit astrologiei celtice
Care este arborele tău sacru
Credit foto: Depositphotos.com

Există multe stiluri unice de astrologie în întreaga lume. Există unele extrem de populare, cum ar fi astrologia vedica și astrologia occidentală, ceva mai de nișă, precum astrologia chineză, și altele mai puțin cunoscute în arena spiritualității și divinației, precum astrologia celtică.

Conform astrologiei arborelui celtic, simbolul copacului reprezintă întregul univers. Rădăcinile lor reprezintă trecutul, trunchiul prezentul, iar ramurile care se desfășoară mereu reprezintă viitorul. Pe baza acestui lucru (și a celor 13 cicluri lunare ale unui an), astrologia arborelui celtic corelează personalitatea fiecărei persoane cu un arbore celtic în funcție de data nașterii.

Frasin de munte (21 ianuarie – 17 februarie)

Frasinul de munte este Arborele Vieții în mitologia celtică. Reprezintă curaj, înțelepciune și protecție. Persoanele născute în timpul sezonului frasinului de munte sunt lideri născuți în mod natural, cu puteri imense de responsabilitate și inspirație. Ei sunt adesea numiți gânditori și vizionari. Rowan născuți au un exterior feroce, dar sunt plini de compasiune, răbdare și iubitoare în interior.

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Data articol: 30/09/2023