Nu dormi suficient? 8 moduri sa ramai fresh - Pagina 2 din 2 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Nu dormi suficient? 8 moduri sa ramai fresh

dormi suficient

 6. Redecoreaza dormitorul

Perne noi, asternuturi noi, alte perdele sau draperii, adauga accesorii care sa te traga la somn. Noile aranjamente te vor relaxa, iti vor da o stare de bine si vei fi dornic sa te duci la culcare mai repede pentru a te bucura de noile achizitii. Daca ai dezordine, fa curat. Daca ai in dormitor lucruri ce tin de job, gaseste-le alt loc. Pastreaza dormitorul doar pentru sex si somn. 

Nu rata nici: Vrei sa dormi bine? Iata 8 lucruri pe care sa nu le faci inainte de a te culca

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

7. Tine un jurnal

Daca atunci cand, tocmai cand vrei sa te culci, mintea iti fuge la tot felul de griji si obiective, ia un carnetel si noteaza-ti. In acest fel, iti eliberezi gandurile si poti dormi linistit. Mai mult, specialistii spun ca aceasta este o forma foarte buna de a-ti pastra memoria este sa scapi de ceea ce nu te intereseaza. Iar prin faptul ca iti notezi diverse lucruri, iti descarci, de fapt, memoria de “balast”.

8. Cere sfatul medicului

Indiferent daca nu poti dormi din cauza unei suferinte fizice sau a unei suferinte de ordin psihic, nu lasa lucrurile sa se agraveze. Cere sfatul medicului care te poate ajuta cu tratament de specialitate. Nu lua medicamente dupa ureche, chiar daca ti-au fost prescrise de medic mai de mult. Acum poate fi vorba de o cu totul alta afectiune si, chiar daca este aceeasi boala, intre timp, starea ta fizica s-a schimbat, iar respectivul medicament iti poate face mai mult rau decat bine.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 01/06/2022