Shop
Ultimele 100 de articole

Afla care este legatura intre cancer si alimentatia alcalina

21 ianuarie 2016, , Vizualizări:
sfatulparintilor.ro-legume-stockfreeimages.com_.jpg

Exista doua elemente cheie care isi dau mana pentru a salva persoana: alimentatia sanatoasa  (a se citi alcalina, vei vedea de ce) precum si intelegerea si dizolvarea conflictului sufletesc adanc care a creat premizele si a sustinut evenimentul declansator al cancerului.

Atunci cand traiesti dupa o dieta care sustine un pH alcalin in corpul tau, te protejezi foarte bine pe plan fizic impotriva cancerului.

Din pacate, prea des oamenii inclina balanta spre alimentatia acida (sunt multe tentatii sociale in jur si ai nevoie de vointa si de motivatie zilnica ca sa te hranesti sanatos alcalin) de aceea a urma un bun tratament alimentar anticancer preventiv este cu atat mai important in zilele noastre in care si poluarea si radiatiile in exces acidizeaza corpul.

Este dovedit ca alimentatia alcalina anticancer nu doar previne aceasta boala dar o si vindeca, insa pentru aceasta este nevoie ca alimentatia sa devina 100% alcalina si nu doar partial alcalina asa cum este cazul persoanelor care nu au afectiuni majore de sanatate.

Multa lume devine confuza cand aude despre echilibrul acid-alcalin din corp intrucat se crede ca e vorba de actualul nivel al pHului din mancarea in sine. Insa efectul alcalin al alimentelor se refera la cum devine pHul lor o data ce ajung in stomac.

 

Afla cum afecteaza si ataca dieta alcalina celulele canceroase si care sunt alimentele si combinatiile ce trebuie mancate pentru a preveni si a vindeca cancerul, aici, in Ghidul DIETA ALCALINA PENTRU UN STIL DE VIATA SANATOS, realizat de Sfatulparintilor.ro in colaborare cu Rentrop Human Media.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.