Shop
Ultimele 100 de articole

Afla care este legatura intre cancer si alimentatia alcalina

21 ianuarie 2016, , Vizualizări:
sfatulparintilor.ro-legume-stockfreeimages.com_.jpg

 

De ce apare cancerul?

Multa cerneala a curs si va mai curge pe aceasta tema si mult interes va starni. Cancerul este denumit in psihosomatica “maladia urii”sau “boala resentimentelor adanci”. Exista un context mental si sufletesc al persoanelor care atrag si experimenteaza aceasta boala. Insa, separat de explicatiile si deseori vindecarile care vin in momentul in care intelegi ce mesaj poarta boala respectiva si ce ai tu de invatat din ea, noi oamenii suntem facuti din carne si oase, din material degradabil muritor care reactioneaza la reactiile chimice ce au loc intre substantele din interiorul corpului.

Un corp care are imunitatea scazuta este un corp vulnerabil, supus atacurilor de orice fel din exterior dar si multiplicarii microorganismelor din interior sau a celulelor canceroase pe care orice om le are in corp si care in mod normal sunt tinute sub control de soldateii pusi la treaba de sistemul imunitar.

Sistemul imunitar ajunge sa slabeasca, sa fie la pamant, din varii cauze ale vietii: din cauza alimentatiei nefericit alese pornind de la tentatiile culinare nu tocmai sanatoase, din cauza stresului, din cauza unui eveniment nefericit major care te scoate pur si simplu din circuit si te lasa fara orice urma de resursa de a te mobiliza si a merge mai departe si deseori din cauza unor conflicte nerezolvate din trecut care raman si mocnesc adanc in interiorul fiintei tale, aparand sub forma unui eveniment declansator.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.