Cum sa-i ajuti pe ceilalti sa se trezeasca spiritual - Pagina 3 din 3 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cum sa-i ajuti pe ceilalti sa se trezeasca spiritual

Cum sa-i ajuti pe ceilalti sa se trezeasca spiritual

Spune, „Nu” energiei negative

Ia decizia sa nu preiei energia negativa a nimanui.

Nu-i judeca pe cei ce nu s-au trezit

Toti ce care s-au trezit s-au simtit judecati de ceilalti intrucat este mai usor sa etichetezi lucrurile pe care nu le intelegi decat sa le accepti. Insa, aminteste-ti ca judecata este rezultatul fricii si cei care se trezesc prin intermediul unei crize se confrunta cu o teama imensa pe care nu o inteleg. Apeleaza, inca o data, la compasiune si permite-i persoanei sa fie exact unde trebuie sa fie, nu uita ca aici nu este vorba de tine asa ca nu lua judecatile personal.

Snobism printre cei treziti?

Cand esti treaz este usor sa-i identifici atat pe cei care s-au trezit cat si pe cei care dorm, insa faptul ca vezi altfel lumea nu te face mai bun decat altcineva. Cand observi tendinta de a-i judeca pe cei care n-au deschis inca ochii dai dovada de snobism. Pana la urma singura diferenta este modul de gandire.

Incurajeaza-i sa renunte

Stresul si presiunea cauzate de criza are ca scop sa te faca sa renunti la anumite lucruri si este, adesea, singurata modalitate prin care poti sa te trezesti. In timpul acestei transformari renunti la tot ce te tine adormit si pe masura ce renunti la anumite lucruri incep sa ti se deschida si ochii.

Nu crede ca toata lumea este ca tine

Experimentarea crizei este o calatorie diferita pentru fiecare dintre noi asa ca fii atent sa nu impui experienta ta altcuiva.

Gaseste o cale de comunicare

Cauta si gaseste o modalitate eficienta de a comunica. Porneste de la ceva ce intelegeti amandoi si incepe sa construiesti de acolo.

Tacerea este de aur

Daca toate acestea ti se par coplesitoare atunci renunta. Nu este obligatia ta sa fii coach sau consilier chiar si pentru cei pe care ii iubesti. Poti face diferenta chiar si fara sa scoti un cuvant. Sa nu uitam de puterea tacerii. Tot ce ai de facut este sa ramai centrat pe adevaratul eu si sa oferi dragoste si compasiune fara sa incerci sa repari ceva sau sa vindeci pe cineva. Energia clara a unei persoane treze poate depasi durerea emotionala in vreme ce trimite mesaje si altor persoane din apropiere care s-au trezit. Daca cineva nu este inca pregatit nu va receptiona energia ta, insa cineva este pregatit si doritor de vindecare si trezire atunci deschiderea si prezenta ta iubitoare ii va oferi exact ceea ce are nevoie.

Cel mai pretios dar pe care il poti oferi celorlalti este sa vezi dincolo de masca sa, sa vezi trezirea, expresia de dragoste si armonie.

Sursa: wakeup-world.com

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 23/03/2021