Shop
Ultimele 100 de articole

Chiar ne alegem parintii? Ce se intampla inainte de reincarnare?

06 mai 2021, , Vizualizări:
ne alegem parintii - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - display-dummy-757451_1920

Trebuie sa fim constienti de momentele in care parintii au povestit si descris intalnirile din vis cu copilul lor nenascut.

Acestea pot aparea in orice moment al vietii voastre si, in general, lasa o amprenta durabila asupra corpului, mintii si sufletului vostru. Multe mame vorbesc despre modul in care au primit numele copilului lor intr-un vis sau o intuitie care le arata despre personalitatea, sexul, si asa mai departe.

Aceste intuitii nu pot fi o coincidenta. Acestea sunt momentele in care copiii vostrii in starea lor spirituala aleg tot ceea ce tine de experienta lor fizica incepand de la parintii sau familiile in care se vor naste.

Citeste si: Ce angajamente ne luam inainte de reincarnare

Teoriile despre transmigrarea sufletelor au fost populare din timpuri imemoriale si nu sunt mai putin relevante in societatea contemporana.

Dupa ce sufletul pleaca din corpul fizic, acesta migreaza in spatiul care este viata de apoi pentru a-si completa experienta spirituala. Acest cerc al vietii este complet atunci cand sufletul se pregateste sa paraseasca Taramul Spiritual si se reincarneaza intr-o alta viata pamanteasca.

Din cunostintele Divine pe care le aduna in timpul petrecut  in Taramurile Spirituale ale Universului, sufletul cauta acum o experienta diferita; una in care isi poate remedia greselile din trecut, isi poate rafina deciziile si poate culege diferite lectii pe durata vietii sale. Procesul de transmigrare este legat de o abordare evolutiva.

Deci, chiar ne alegem parintii? Intrebarea ar putea parea ciudata la inceput, dar este adevarat. Odata ce sufletul ia decizia de a parasi Taramul Spiritului pentru a se supune unei alte experiente muritoare, incearca sa aleaga pentru sine timpul, spatiul si oamenii din jurul nasterii sale. Acest proces este profund influentat de mai multi factori pe care ii vom discuta mai departe.

Nu rata nici: 10 semne ca sufletul tau s-a reincarnat de mai multe ori

Dorinta sufletului ii conduce spre viitorii lor parinti

O mare parte a intalnirilor la care lucreaza sufletul nenascut depinde de dorinta sa pentru anumite obiective, stil de viata sau lectii. De exemplu, daca sufletul a avut o experienta de a se naste ca un copil singur intr-o familie, ar putea alege de data aceasta sa se nasca intr-o familie cu un frate mai mare sau mai mic.

Dimpotriva, s-ar putea sa doreasca sa retraiasca acea experienta si sa schimbe abordarea stilului de viata din viata sa anterioara. Acesta este motivul pentru care sufletul isi obtine propriul caracter odata ce se naste. Mai mult, aceasta se traduce prin construirea diversitatii si individualitatii fiecarui suflet care locuieste pe Pamant.

Te mai poate interesa si Dovezi stiintifice ca sufletul se reincarneaza

Conexiunile realizate sunt in mare parte contingente intr-un scop specific

S-ar putea sa auziti parinti vorbind despre feeelingul cum copilul lor nenascut ii asteapta, sau despre momentul potrivit pentru a se naste in aceasta lume. Astfel de semne din lumea cealalta ar putea veni la voi  in diferite etape ale vietii, in functie de scopul prestabilit al sufletului.

Sufletul ar putea alege sa aiba un scop pe care doreste sa-l indeplineasca in timpul vietii lor reincarnate. Acest lucru va afecta alte alegeri pe care le face in ceea ce priveste momentul nasterii, locul, familia etc.

Aceste obiective pot fi personale sau conditionate de esecuri sau incercari nereusite in viata anterioara. De exemplu, imaginati-va ca nu ati reusit sa aveti o copilarie pozitiva in timpul vietii anterioare, s-ar putea sa va straduiti sa realizati acest lucru in urmatoarea.

Parintii au si ei un rol de jucat

Ar putea fi greu de crezut, dar parintii au o influenta puternica in ceea ce priveste sufletul care devine partea lor prin conceptie. Sufletele din Taramul Spiritual pot prelua energiile manifestate de oameni.

Inainte sau in timpul conceptiei, parintii, in special mamele, au un mod de a manifesta caracteristicile sau personalitatea copilului pe care doresc sa-l conceapa. Acest lucru functioneaza aproape ca un magnet pe masura ce sufletele nenascute trec prin astfel de energii pentru a o gasi pe cea pe care o gasesc potrivita.

Acum, ca stii ca sufletele isi pot alege familia sau parintii, cauta semne de contact facute din cealalta lume.

Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.