Shop
Ultimele 100 de articole

Ce angajamente ne luam inainte de reincarnare

29 aprilie 2021, , Vizualizări:
angajamente inainte de reincarnare - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - beyond-1087922_1280

Chiar inainte de a veni pe pamant, familia sufletului nostru ne pune doar o intrebare simpla: „Ce ai vrea sa inveti in aceasta viata?” Acesta este momentul in care, raspunzand la aceasta intrebare, ne formam contractele sufletului.

Sufletul nostru a trecut deja prin acest proces si stie ca, daca vrem sa invatam sa fim rabdatori, Maestrii Zen nu ne vor putea invata. De fapt, avem nevoie de frati si surori care ne vor impinge pana la limita.

Daca iubirea este ceea ce vrem sa invatam, universul ne va trimite „ploi” de ura.

Daca alegem increderea in sine, sistemul va trimite pe cineva sa ne calce in picioare mereu.

Acestea fiind spuse, indiferent ce lectie alegem sa invatam in aceasta viata, ni se va trimite exact opusul complet.

Tocmai pe acest principiu se bazeaza toate contractele sufletesti, pentru ca numai atunci cand suntem calcati in picioare nu avem de ales decat sa invatam sa luam atitudine.

Dezvoltarea de sine este aproape intotdeauna un proces dureros de curatare. Există două tipuri de durere, durerea de invatare si durerea abuziva. In timp ce prima este fundamentala pentru cresterea noastra ca fiinte umane, cea de-a doua abia serveste vreunui scop.

In afara de norocul incepatorului, care (dupa parerea mea) este modul universului de a ne arata ca putem atinge un nivel ridicat de succes, desigur, cu practica; primul pas catre crestere este menit sa te dezechilibreze.

Ne descentram cu suma „x”, care este direct proportionala cu cat am ales sa invatam. Prin invatare si crestere ne recentram cu instrumentele necesare pentru a reveni acasa.

Te mai poate interesa si: 10 semne ca sufletul tau s-a reincarnat de mai multe ori

Celalalt aspect al recuperarii echilibrului nostru este exprimat direct ca si crestere.

Amuzant cum cresterea noastra este exact ceea ce gadila simtul umorului al universului. Unul dintre cele mai frustrante adevaruri pe care le vom realiza este ca, de indata ce invatam o lectie, sistemul isi va exprima iubirea infinita trimitandu-ne inca una.

Felicitari! Recompensa ta este … o alta „minge cu efect”. De fiecare data cand aratam universului ca putem face fata caldurii, viata devine putin mai fierbinte! Inteapă si frige, dar este un proces extrem de frumos, deoarece ne ajuta sa devenim constienti de propriile noastre forte si evolutie.

Cu toate acestea universul nu ne va trimite niciodata ceva pentru care nu suntem pregatiti sau nu putem duce. Suntem intotdeauna serviti cu ceea ce meritam.

Principalul lucru pe care trebuie sa-l amintim aici (mergand pana la capat) este ca prietenii nostri vin sa ne dea aceste lectii. Prietenii nostri de suflet sunt cei care (prin consimtamantul nostru) ne fac rau, prietenii care ne tradeaza si prietenii care ne ofera oportunitatile de invatare.

Pentru ca aceste experiente sa para reale, uitam in mod firesc ca sunt prietenii nostri cand trecem peste raul uitarii (nasterea).

Daca preferati sa fiti fericiti in loc sa aveti dreptate, doar pretindeti  ca va iubesc. Asta cu siguranta va va schimba perspectiva!

Nu rata nici: 4 semne ca nu esti la prima viata pe pamant

Imagine de Karin Henseler de la Pixabay

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.