10 semne ca sufletul tau s-a reincarnat de mai multe ori - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

10 semne ca sufletul tau s-a reincarnat de mai multe ori

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Inspirational, motivational, emotional » 10 semne ca sufletul tau s-a reincarnat de mai multe ori
semne ca sufletul tau s-a reincarnat
Credit foto: Imagine de Karin Henseler de la Pixabay

Reincarnarea este un proces al evolutiei, al maturitatii, care reflecta varsta energiei pe o are ceea ce numim noi suflet. Se spune ca multe dintre caracteristicile noastre spersonale sunt rezultatul experientelor si abilitatilor pe care le aducem cu noi dintr-o alta viata. Cu cat am avut mai multe reincarnari, cu atat spiritul nostru este mai evoluat, cu atat avem mai multe daruri.

Iata 10 semne ca sufletul tau s-a reincarnat de mai multe ori.

Vise care se repeta

Visele sunt o relectare a subconstientului, iar visele care se repeta pot semnifica o trauma, o teama, ceva ce a ramas neterminat intr-o viata anterioara.

Amintiri dezordonate

Cu totii ne aducem aminte de lucruri petrecute in copilarie, insa unele par a nu fi intr-o succesiune logica. Acestea pot fi semnul ca ele vin din alte vieti.

Citeste si: Ce angajamente ne luam inainte de reincarnare

Intuitie puternica

Intuitia este abilitatea de a echilibra constientul si subconstientul, astfel incat sa ajungi la sursa de intelepciune interioara si colectiva.

Déjà vu

Experienta déjà vu-ului o are multa lume. Este un sentiment bizar ca ai mai trait asa ceva sau ca ai mai trecut printr-un loc. Sentimentul de deja-vu apare ca urmare a unei senzatii spontane: miros, sunet, gust, imagine. Acesta poate fi reflectarea unei experiente dintr-o viata anterioara, insa mai sunt persoane care considera deja-vu-ul drept un dezechilibru neurologic, in timp ce altii il considera posibila reflectare a unui univers paralel.

Empatie

Persoanele empatice absorb emotiile si chiar durerile fizice ale celor din jurul lor. Unii spun despre empatie ca este o o forma psihologica de a evita problemele proprii, dand vina pe altii pentru trairile lor. Altii o considera o forma a evolutiei spirituale, semn ca sufletul s-a reincarnat de mai multe ori.

Te mai poate interesa si: Chiar ne alegem parintii? Ce se intampla inainte de reincarnare?

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 26/11/2023