Shop
Ultimele 100 de articole

10 semne ca sufletul tau s-a reincarnat de mai multe ori

27 septembrie 2017, , Vizualizări:
reincarnare - pixabay_com

Reincarnarea este un proces al evolutiei, al maturitatii, care reflecta varsta energiei pe o are ceea ce numim noi suflet. Se spune ca multe dintre caracteristicile noastre spersonale sunt rezultatul experientelor si abilitatilor pe care le aducem cu noi dintr-o alta viata. Cu cat am avut mai multe reincarnari, cu atat spiritul nostru este mai evoluat, cu atat avem mai multe daruri.

 

Iata 10 semne ca sufletul tau s-a reincarnat de mai multe ori.

 

  1. Vise care se repeta

Visele sunt o relectare a subconstientului, iar visele care se repeta pot semnifica o trauma, o teama, ceva ce a ramas neterminat intr-o viata anterioara.

 

 

  1. Amintiri dezordonate

Cu totii ne aducem aminte de lucruri petrecute in copilarie, insa unele par a nu fi intr-o succesiune logica. Acestea pot fi semnul ca ele vin din alte vieti.

 

 

  1. Intuitie puternica

Intuitia este abilitatea de a echilibra constientul si subconstientul, astfel incat sa ajungi la sursa de intelepciune interioara si colectiva.

 

  1. Déjà vu

Experienta déjà vu-ului o are multa lume. Este un sentiment bizar ca ai mai trait asa ceva sau ca ai mai trecut printr-un loc. Sentimentul de deja-vu apare ca urmare a unei senzatii spontane: miros, sunet, gust, imagine. Acesta poate fi reflectarea unei experiente dintr-o viata anterioara, insa mai sunt persoane care considera deja-vu-ul drept un dezechilibru neurologic, in timp ce altii il considera posibila reflectare a unui univers paralel.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.