10 semne ca sufletul tau s-a reincarnat de mai multe ori - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

10 semne ca sufletul tau s-a reincarnat de mai multe ori

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Inspirational, motivational, emotional » 10 semne ca sufletul tau s-a reincarnat de mai multe ori
semne ca sufletul tau s-a reincarnat

Reincarnarea este un proces al evolutiei, al maturitatii, care reflecta varsta energiei pe o are ceea ce numim noi suflet. Se spune ca multe dintre caracteristicile noastre spersonale sunt rezultatul experientelor si abilitatilor pe care le aducem cu noi dintr-o alta viata. Cu cat am avut mai multe reincarnari, cu atat spiritul nostru este mai evoluat, cu atat avem mai multe daruri.

Iata 10 semne ca sufletul tau s-a reincarnat de mai multe ori.

Vise care se repeta

Visele sunt o relectare a subconstientului, iar visele care se repeta pot semnifica o trauma, o teama, ceva ce a ramas neterminat intr-o viata anterioara.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Amintiri dezordonate

Cu totii ne aducem aminte de lucruri petrecute in copilarie, insa unele par a nu fi intr-o succesiune logica. Acestea pot fi semnul ca ele vin din alte vieti.

Citeste si: Ce angajamente ne luam inainte de reincarnare

Intuitie puternica

Intuitia este abilitatea de a echilibra constientul si subconstientul, astfel incat sa ajungi la sursa de intelepciune interioara si colectiva.

Déjà vu

Experienta déjà vu-ului o are multa lume. Este un sentiment bizar ca ai mai trait asa ceva sau ca ai mai trecut printr-un loc. Sentimentul de deja-vu apare ca urmare a unei senzatii spontane: miros, sunet, gust, imagine. Acesta poate fi reflectarea unei experiente dintr-o viata anterioara, insa mai sunt persoane care considera deja-vu-ul drept un dezechilibru neurologic, in timp ce altii il considera posibila reflectare a unui univers paralel.

Empatie

Persoanele empatice absorb emotiile si chiar durerile fizice ale celor din jurul lor. Unii spun despre empatie ca este o o forma psihologica de a evita problemele proprii, dand vina pe altii pentru trairile lor. Altii o considera o forma a evolutiei spirituale, semn ca sufletul s-a reincarnat de mai multe ori.

Te mai poate interesa si: Chiar ne alegem parintii? Ce se intampla inainte de reincarnare?

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 09/05/2021