Shop
Ultimele 100 de articole

10 semne ca sufletul tau s-a reincarnat de mai multe ori

09 mai 2021, , Vizualizări:
semne ca sufletul tau s-a reincarnat

Premonitiile

Premonitiile sunt abilitatea de a obtine informatii din viitor. Acestea pot aparea ca viziuni sau senzatii fizice, dar si in vis. Acest lucru presupune o maturitate a energiei sufletului, deci indica faptul ca sufletul a fost reincarnat de mai multe ori.

Te simti mai batran decat esti

Despre unii oameni de spune ca au “inima tanara” si indiferent de varsta pe care o au, ei se comporta la fel. Altii, insa, se nasc “batrani”, sunt intelepti, chiar daca sunt tineri. Acest lucru se traduce printr-o evolutie a sufletului care de la cel de “copil” a trecut la stadiul de “suflet constient”.

Afinitate pentru anumite epoci sau culturi

Daca ai o afinitate pentru anumite epoci sau culturi poate fi vorba de o “reminiscenta” a experientelor traite in perioada respectiva, pe care sufletul tau le recunoaste.

Nu rata nici: Dovezi stiintifice ca sufletul se reincarneaza

Frici sau fobii inexplicabile

Amintirile inconstiente dintr-o alta viata ne pot face sa avem anumite frici sau fobii pe care nu le putem explica in viata de acum. Acestea pot fi explicate prin traume suferite in vietile trecute.

Simti ca Pamantul nu este casa ta

Cu totii ne cautam “Casa”, iar aceasta poate fi propriul “eu”, “divintitatea”. Sufletele care s-au reincarnate de multe ori vor sa inchida “cercul”. Pamantul nu mai este casa lor si vor sa se intoarca acasa.

Sursa: expandedconsciousness.com

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.