Alege un simbol si afla ce-i lipseste sufletului tau! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Alege un simbol si afla ce-i lipseste sufletului tau!

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Dezvoltare personala » Alege un simbol si afla ce-i lipseste sufletului tau!
alege un simbol

Alege un simbol din imaginea de mai sus. Mesajul lui este foarte puternic. Daca il folosesti corect, vei aduce magie in viata ta.

Iata ce-i lipseste sufletului tau.

1.     Leul

Leul simbolizeaza Soarele si nevoia ta este sa iti soarta in propriile maini.

Problema: Daca ai ales leul, probabil ca simti nevoia sa evadezi. Leul simbolizeaza Soarele, cea mai puterinica sursa de energie. Leul inseamna dominatie. Ai facut tot ce ai putut ca sa iti creezi aceasta viata, insa simti ca esti dominat de responsabilitati. Te intrebi daca nu cumva exista si o alta cale. Un alt drum in viata…

Solutia: Te deranjeaza atat de tare viata ta? Simti nevoia sa respiri aer de libertate? Ai alege altceva daca ai putea? Exista un motiv pentru care ai facut ceea ce ai facut. Accepta si vei vedea ca vei gasi calea de a te descurca cu toate responsabilitatile.

Sfat: Fa face cu alegerile facute, pentru ca iti apartin. Ai evoluat, la fel si intelepciunea ta. Daca vrei sa fii liber, poti fi. Soarta este in mainile tale!

Magia: Rosteste o mantra care sa te ajute sa depasesti toate obstacolele aparute. Succesul e aproape!

2.     Clepsidra

Clepsidra simbolizeaza inevitabilul si ciclicitatea vietii.

Problema: Daca ai ales clepsidra, cel mai probabil te simti captiv in timp. Timpul s-a oprit pentru tine undeva in trecut. Poate ai suferit un eveniment tragic sau o experienta dureroasa. Esti epuizat energetic si simti ca vrei sa o lasi mai moale, asteptand ca inevitabilul sa se intample.

Solutia: Imbatranirea si moartea sunt o etapa din viata. Cu totii ne nastem, cu totii crestem, imbatranim si murim. Nu e ceva de care ar trebui sa te temi. Fa pace cu timpul. Fa pace cu trecutul. Te vei simti mult mai puternic.

Sfat: Incearca sa iei altfel deciziile de aici inainte. Concentreaza-te pe prezent. Esti puternic. Timpul este prietenul tau!

Magia: Curata-ti karma! Ia-o de la capat!

3.     Luna

Luna este asociata cu emotiile si adevarurile ascunse.

Problema: Daca ai ales Luna, inima ta este un camp de lupta. Ceva foarte puternic din interiorul tau nu te lasa sa dormi, te tine treaz noptile. Care este aceasta emotie secreta foarte puternica? Este furie, este ura sau pasiune?

Solutia: Sufletul tau vrea sa-si gaseasca linistea. Cea mai buna modalitate de a avea aceasta liniste este sa aduci aceste emotii la lumina. Constientizeaza existenta lor, accepta-le, expune-le. Faptul ca le tii ascunse le face si mai puternice. Vorbeste despre ele si le vei anula efectul.

Sfat: Invata sa-ti exprimi trairile. Ascunderea/suprimarea lor iti face rau.

Magia: Priveste mai des Luna si conecteaza-te la energia ei!

Citeste continuarea: 1 2

Cuvinte cheie:
Data articol: 15/04/2022