Shop
Ultimele 100 de articole

Alege un simbol ingeresc si afla ce mesaj spiritual se afla in spatele lui

18 septembrie 2017, , Vizualizări:
ingeri - mesaje

Priveste cu atentie imaginea de mai sus. Care dintre simbolurile ingeresti te atrage cel mai mult? Dupa ce ai facut alegerea mergi in dreptul lui si vezi care este mesajul spiritual pentru tine.

 

 

  1. Theth – Durere

Cand in viata ta isi fac aparitia anxietatea si indoiala aminteste-ti ca iti poti controla gandurile negative. Poate ca ai impresia ca sunt asemeni unor demoni care au propria lor viata insa tu ii poti impune vointa asupra lor. Momentele dificile sunt cele care te ajuta sa faci progrese spirituale remarcabile. Suntem testati adesea si devenim mai puternici. Asadar sa spunem, „Ma confruntit cu mai multe probleme insa voi reusi sa rezolv totul!”. Si nu uita, demonii dispar in fata unui ras din toata inima.

 

 

  1. Beth – Creuzet

Ti s-a oferit o cupa cu enegrgie Divina. Este un dar de sanatate si putere. Potirul cu dragoste Divina vindeca sufletul si corpul si iti sta la dispozitie tot timpul. Chiar si in momentele negre lumina se gaseste la indemana ta. Poti cere aceste daruri de dragoste si lumina de fiecare data cand meditezi si te vei simti revigorat peste zi.

 

 

  1. Cheth – Templu

In fiecare om exista un loc sacru si sigur in care poate comunica direct cu Divinitatea. Petrece timp in Templu tau interior si onoreaza acest loc in imaginatia ta. Viziteaza zilnic Templu, vizualizeaza-ti aducand flori si lumanarele aprinse. O data pe sapatamana ramai mai mult timp acolo onorand spatiul sacru din tine.

 

 

  1. Gimel – Incantare

Bucuria apare cu usurinta in viata si iti schimba in bine starea te spirit atunci cand simti ca esti la pamant. Din cand in cand joaca-te si fii constient de faptul ca este minunat ca traiesti. Ai incredere in procesul vietii si permite-i sa-ti ofere lucruri bune. Cand exprimi incantarea in lumea noastra minunata, aduci mai multa bucurie in fericire atat in viata proprie cat si in a celorlalti.

 

 

  1. Pe – Stabilitate

Exista un moment propice pentru evaluarea structurilor pe care se sprijina viata ta. Elimina toate lucrurile din viata ta care nu-ti sunt de folos. Gandeste-te ce vrei sa contruiesti in viitor si foloseste modelul care ti se pare potrivit. Poti analiza modul in care iti folosesti timpul ca si principiile pe care iti bazezi deciziile in viata, apoi poti crea un viitor puternic.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax