Shop
Ultimele 100 de articole

Dovezi stiintifice ca sufletul se reincarneaza

20 mai 2021, , Vizualizări:
sufletul se reincarneaza - sfatulparintilor.ro - pixabay-com - dove-3426159_1920

Conceptul de suflet si reincarnare a devenit un subiect de dezbatere intre credinciosi si sceptici. Acelasi lucru s-a intamplat cu OZN – urile, fantomele si magia. La fel ca si in aceste cazuri, ideea de suflet a fost amestecata cu superstitia si credinta. Insa, spre deosebire de existenta fantomelor, detasarea sufletului de corp a fost demonstrata stiintific.

Stiinta din spatele sufletului

Prin suflet se pot explica fenomene precum moartea clinica, reincarnarea, proiectarea astrala si experientele in afara corpului.

Fara o detasare a spiritului de trup niciunul dintre aceste intamplari nu ar putea exista.

Asadar, dovada reincarnarii este confirmata de suflet.

Citeste si: 10 semne ca sufletul tau s-a reincarnat de mai multe ori

Dovezi ale reincarnarii

Dr. Ian Stevenson, fost profesor de psihiatrie la Facultatea de medicina din Virginia a studiat povestile de reincarnare in randul copiilor timp de peste 40 de ani. El a investigat peste 3.000 de cazuri de copii care au spus ca au amintiri din vietile lor anterioare. Stevenson a sustinut ca numarul de povesti plauzibile este atat de mare incat este imposibil pentu el si echipa sa sa le verifice pe toate.

Iata cele mai puternic dovezi care pot califica reincarnarea ca fapt stiintific.

Semnele din nastere

Cercetatorii folosesc un program de recunoastere faciala pentru a confirma asemanarea unui copil cu incarnarea sa anterioara. Unele dintre semnele din nastere ale acestor copii erau rani fatale care au provocat moartea in viata anterioara. Aceste semne ar putea fi manifestari bizare, ca de exemplu lipsa unui membru, forma deformata a capului sau a amprentelor digitale sau anumite semne specifice pe piele.

Dr. Steven sustine in Journal of Scientific Exploration: „Defectele din nastere sunt rare. In cazurile in care o persoana decedata a fost identificata pe baza detaliilor clare oferite de un copil s-a gasit o dovada clara intre semnul de nastere si rana care a dus la trecerea in nefiinta a persoanei respective”.

El a concluzionat, „In 43 de cazuri din 49 in care au fost obtinute documente medicale a fost confirmata legatura intre rani si semnele din nastere (defecte din nastere)”.

Nu rata nici: Chiar ne alegem parintii? Ce se intampla inainte de reincarnare?

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.