Shop
Ultimele 100 de articole

Ce inseamna cand desenezi copaci

02 noiembrie 2020, , Vizualizări:
Ce inseamna cand desenezi copaci - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - tree-53501_640

Conform unor cercetari psihologice, puteti afla multe despre o persoana prin modul in care deseneaza un copac. Te intrebi ce inseamna cand desenezi copaci? Afla ca dimensiunea, forma si amplasarea unui copac pot oferi informatii despre un om.

Intelegerea a ceea ce reprezinta fiecare caracteristica a unui desen de copac poate oferi informatii pretioase pentru noii prieteni sau o modalitate de a-ti cunoaste vechii prieteni bine.

Trebuie remarcat faptul ca, desi interpretarile desenelor arborelui sunt subiective, exista un anumit consens in rândul terapeutilor de arta ca acest exercitiu indica anumite emotii.

Te mai poate interesa: Ce inseamna cand desenezi cuburi

La ce sa te uiti ca sa intelegi ce inseamna cand desenezi copaci

Uita-te la cât de mare este copacul in raport cu hârtia. Daca arborele este mic, cel care a deseneat este prudent si atent cu timpul si banii. Daca este mare, persoana este foarte generoasa.

Verificati asezarea copacului pe hârtie. Daca arborele este situat in partea de sus a paginii, cel care a desenat este independent si apreciaza libertatea.

Când se afla in partea de jos a hârtiei, copacul reprezinta o persoana practica si sensibila. Un copac in centrul paginii inseamna ca persoana este bine organizata.

Citeste si: Ce inseamna cand desenezi flori? Mesajele sufletului tau!

Studiaza conturul si detaliile arborelui. Liniile puternice, definitive, groase indica incredere in sine si agresivitate, in timp ce liniile usor schitate indicau blândete.

Uita-te la forma copacului. Un copac inalt, sau unul cu vârful ascutit, indica o persoana care gândeste inainte cu obiective inalte, in timp ce un copac scurt inseamna ca artistul este multumit de viata sa.

Vedeti ce tip de baza a fost desenata pentru copac. Daca arborele pluteste in aer fara o baza sau daca arborele este tras intr-o oala, persoana este spontana si usor de adaptat.

Observati trunchiul copacului. Un trunchi larg indica forta, in timp ce unul ingust indica faptul ca persoana este flexibila si adaptabila.

Nu rata nici: Ce inseamna cand desenezi linii

Imagine de IRIS ttannuris de la Pixabay

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.