Castigatori CONCURS de retete! Bucatele tale alese iti pot aduce un Slow cooker Crock-Pot - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Castigatori CONCURS de retete! Bucatele tale alese iti pot aduce un Slow cooker Crock-Pot

Sfatulparintilor » Concursuri » Castigatori CONCURS de retete! Bucatele tale alese iti pot aduce un Slow cooker Crock-Pot
concurs retete - slow cooker -sfatulparintilor.ro

Sfatulparintilor.ro te invita la un nou concurs in sectiunea Retetele tale. Vino cu minimum 3 retete delicioase pe care le prepari cu drag pentru familia ta in perioada Sarbatorilor si nu numai si poti castiga unul dintre cele 2 premii oferite de Sfatulparintilor.ro: un Slow Cooker Crock-Pot 3.5 l, 2 Setari gatit, Vas de ceramica detasabil, Inox.

 

Perioada desfasurare concurs

11-27 decembrie 2017.

 

CONCURSUL s-a incheiat. Castigatorii sunt: Oanapl10 si Anisoara 67.

Felicitari tuturor participantilor!

 

Premii

2 x  Slow cooker Crock-Pot CSC025X-DIM, 3.5 l, 2 Setari gatit, Vas de ceramica detasabil, Inox

crockpot interior

Slow cooker Crock-Pot are 2 setari de gatire‚ High si Low.  Atat pe modul High, cat si pe modul Low se ajunge la aceeasi  temperatura, diferenta fiind doar de timpul necesar pentru ca slow cooker Crock-Pot sa atinga punctul de fierbere (100°C). In functie de reteta si de timpul de gatire, puteti opta pentru unul din cele doua setari de gatire. Pe modul ‘High’ timpul de preparare este mai mic, in timp ce pe modul ’Low’ acesta va creste, oferindu-va pauza si timpul liber de care aveti nevoie. Optiunea ‘Pastrare la cald’ mentine mancarea la o temperatura perfecta pentru a fi servita.

* fotografie cu titlu de prezentare

 

Cum participi

Vino AICI cu minimum 3 retete delicioase pe care le prepari cu drag pentru familia ta in perioada Sarbatorilor si nu numai. Gama este diversa: aperitive, mic dejun, salate, supe, feluri principale, deserturi, torturi, cozonaci etc. Cu cat contribui cu mai multe retete bune si originale, cu atat ai mai multe sanse de castig.

Cele mai reusite retete vor fi postate in vitrina zilnica cu noutati a sectiunii Retetele tale si pe contul de Facebook Sfatulparintilor.ro, precizandu-se numele de user al autorului sau.

 

Criteriile de acordare a premiilor

Retetele trebuie sa apartina celor care le trimit, sa fie creative, deosebite, speciale, sa fie insotite de poze frumoase, de buna calitate (conteaza fotografia in desemnarea castigatorilor). NU sunt luate in considerare retete trimise si publicate pe site-ul Sfatulparintilor.ro/Reteteletale.ro.

 

ATENTIE! Concurentii care vor trimite retete si fotografii copiate de pe alte site-uri vor fi descalificati, chiar daca au trimis si retete proprii.

  

Afisarea castigatorilor

Castigatorii  vor fi afisati joi, 28 decembrie 2017,  in acest articol care anunta concursul. Premiile vor fi distribuite, dupa 7 ianuarie 2018.

 

Mult success tuturor!

 

 

Regulamentul concursului este aici.

Data articol: 28/12/2017