Ultimele

Castigatori CONCURS de retete! Bucatele tale alese iti pot aduce un Slow cooker Crock-Pot

Retetele tale » Castigatori CONCURS de retete! Bucatele tale alese iti pot aduce un Slow cooker Crock-Pot
concurs retete - slow cooker -sfatulparintilor.ro

Sfatulparintilor.ro te invita la un nou concurs in sectiunea Retetele tale. Vino cu minimum 3 retete delicioase pe care le prepari cu drag pentru familia ta in perioada Sarbatorilor si nu numai si poti castiga unul dintre cele 2 premii oferite de Sfatulparintilor.ro: un Slow Cooker Crock-Pot 3.5 l, 2 Setari gatit, Vas de ceramica detasabil, Inox.

 

Perioada desfasurare concurs

11-27 decembrie 2017.

 

CONCURSUL s-a incheiat. Castigatorii sunt: Oanapl10 si Anisoara 67.

Felicitari tuturor participantilor!

 

 

Premii

2 x  Slow cooker Crock-Pot CSC025X-DIM, 3.5 l, 2 Setari gatit, Vas de ceramica detasabil, Inox

crockpot interior

Slow cooker Crock-Pot are 2 setari de gatire‚ High si Low.  Atat pe modul High, cat si pe modul Low se ajunge la aceeasi  temperatura, diferenta fiind doar de timpul necesar pentru ca slow cooker Crock-Pot sa atinga punctul de fierbere (100°C). In functie de reteta si de timpul de gatire, puteti opta pentru unul din cele doua setari de gatire. Pe modul ‘High’ timpul de preparare este mai mic, in timp ce pe modul ’Low’ acesta va creste, oferindu-va pauza si timpul liber de care aveti nevoie. Optiunea ‘Pastrare la cald’ mentine mancarea la o temperatura perfecta pentru a fi servita.

* fotografie cu titlu de prezentare

 

Cum participi

Vino AICI cu minimum 3 retete delicioase pe care le prepari cu drag pentru familia ta in perioada Sarbatorilor si nu numai. Gama este diversa: aperitive, mic dejun, salate, supe, feluri principale, deserturi, torturi, cozonaci etc. Cu cat contribui cu mai multe retete bune si originale, cu atat ai mai multe sanse de castig.

Cele mai reusite retete vor fi postate in vitrina zilnica cu noutati a sectiunii Retetele tale si pe contul de Facebook Sfatulparintilor.ro, precizandu-se numele de user al autorului sau.

 

Criteriile de acordare a premiilor

Retetele trebuie sa apartina celor care le trimit, sa fie creative, deosebite, speciale, sa fie insotite de poze frumoase, de buna calitate (conteaza fotografia in desemnarea castigatorilor). NU sunt luate in considerare retete trimise si publicate pe site-ul Sfatulparintilor.ro/Reteteletale.ro.

 

ATENTIE! Concurentii care vor trimite retete si fotografii copiate de pe alte site-uri vor fi descalificati, chiar daca au trimis si retete proprii.

  

Afisarea castigatorilor

Castigatorii  vor fi afisati joi, 28 decembrie 2017,  in acest articol care anunta concursul. Premiile vor fi distribuite, dupa 7 ianuarie 2018.

 

Mult success tuturor!

 

 

REGULAMENT CONCURS

  1. Concursul de retete “Bucatele tale alese iti pot aduce un Slow cooker Crock-Pot” este valabil in perioada 11-27 decembrie 2017, inclusiv.
  2. La concurs poate participa oricine cu varsta peste 18 ani care are cont creat pe Sfatulparintilor.ro si posteaza cel putin 3 retete la sectiunea RETETELETALE. Retetele postate ajung in programul administratorilor Sfatulparintilor.ro apoi cele validate si aprobate apar la sectiunea Retete la sfat.
  3. La sfarsitul perioadei de concurs, vor fi acordate 2 premii. Premiile constau aparat Slow cooker Crock-Pot CSC025X-DIM, 3.5 l, 2 Setari gatit, Vas de ceramica detasabil, Inox, oferite de Sfatulparintilor.ro.
  4. Castigatorii vor fi selectati de echipa redactionala si manageriala a www.sfatulparintilor.ro in functie de urmatoarele criterii: sa fie retete proprii ale celor ce posteaza / sa fie creative, deosebite, speciale / sa fie insotite de poze frumoase, de buna calitate (conteaza fotografia in desemnarea castigatorilor).
  5. Castigatorii vor fi afisati pe site in data de 28 decembrie 2017, in cadrul aceluiasi articol care anunta concursul.
  6. Organizatorul concursului “Bucatele tale alese iti pot aduce un Slow cooker Crock-Pot”  este:  S.C. EVALUARI IMOBILIARE SRL (detinatoarea www.sfatulparintilor.ro).
  7. Castigatorii pot intra in posesia premiului dupa cum urmeaza: Toti castigatorii vor contacta departamentul de marketing la adresa office@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului/concursului la care au castigat, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul. Daca in termen de 10 zile lucratoare de la data trimiterii mail-urilor, un castigator nu isi revendica premiul, acesta nu ii va mai fi acordat.
  8. Avand in vedere perioada Sarbatorilor, distribuirea premiilor va incepe dupa data de 7 ianuarie 2018, in termen de maxim 30 de zile lucratoare, la adresele mentionate in mailul pentru revendicarea premiului.
  9. Prin inscrierea la acest concurs esti de acord cu prevederile regulamentului promotiei si de asemenea esti de acord sa intri in baza de date a www.sfatulparintilor.ro si sa primesti materiale informative prin e-mail prin newsletter. Siteul www.sfatulparintilor.ro  se obliga sa respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, intervenţie si opozitie asupra datelor), iar la cererea ta explicita, la adresa de mail office@sfatulparintilor.ro se pot actualiza sau sterge datele tale personale din baza de date.
  10. In cazul in care, in urma trimiterii datelor castigatorilor, se constata ca sunt mai multi useri cu aceeasi adresa (sau useri inregistrati cu acelasi IP la calculator), organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a trimite premiul la un singur user, celelalte premii urmand a fi reportate catre alti useri.
  11. NU vor fi luate in considerarea retetele trimise pe mail, in sectiunea de comentarii sau pe contul de Facebook. De asemenea NU se vor lua in considerare retetele care au mai fost trimise catre Sfatulparintilor.ro/ReteteleTale.ro si au fost publicate pe site.
  12. Prin participarea la concurs, va asumati raspunderea atat cu privire la calitatea de autor, cat si cu privire la originalitatea textelor si fotografiilor trimise, organizatorul  nefiind raspunzator in situatia in care participantul foloseste creatia unei alte persoane, fara consimtamantul acesteia.
  13. Concurentii care vor trimite retete si fotografii copiate de pe alte site-uri vor fi descalificati, chiar daca au trimis si retete proprii.

 

Cuvinte cheie:
Data articol: decembrie 10, 2017