Iata o reteta de friptura care sa va inspire pentru mesele de Sarbatori: Friptura de porc cu paste si ciuperci.
Din seria retetor de Sarbatori nu putea sa lipseasca tigaia picanta. Iata mai jos cum se prepara.
Ingrediente:
4 cartofi, 1 ceapa, 50 ml ulei, 3-4 felii cotlet afumat, 1 fir carnat, sare, boia
Ce-ar fi Sarbatorile fara carnati de casa?! Iata o reteta delicioasa de carnati de casa pe care apoi ii puteti servi prajiti.
Iata un aperitiv de sarbatoare, foarte simplu de facut: Rulada de porc.
Va recomandam o minunatie de reteta: Cotlete umplute cu ciuperci.
Daca iti este teama ca nu vei reusi sa prepari carnati de casa, ai aici cea mai simpla reteta.
Sarbatorile fara sarmalute, ar fi ca nunta fara lautari. Iata o reteta de sarmale cu varza murata.
Iata o reteta delicioasa Friptura de porc pe gratar. Friptura de porc pe gratar este nelipsita la masa de Craciun!
Arata grozav si e usor de perparat: Cotlet la cuptor cu piure si pepene rosu murat.
Ce-ati zice de aceasta Ciorbita cu rasol afumat de porc? Reteta se prepara usor si credem ca merita incercata!
Pentru cine doreste o bomba calorica, va propun carne de porc prajita in ulei de masline.