Retetele Tale Sfatul Parintilor
Sfat Gradinite

Pui

Broccoli cu ficatei la cuptor

Oanapl10 a trimis  aceasta minunata reteta de Broccoli cu ficatei la cuptor.     Ingrediente Broccoli cu ficatei la cuptor 500g ficatei de pui 200g broccoli ½ ardei rosu 10 masline 100 g cascaval 5 oua 2 linguri smantana Pesmet Sare Piper 1 lingura de ulei (pentru uns tava)   Mod de preparare Broccoli cu […]

detalii
Pulpe de pui (la tigaie)

Pulpe de pui (la tigaie)

Mikirafaela a trimis aceasta minunata reteta de Pulpe de pui (la tigaie).   Una din cele mai simple si delicioase fripturi este cea de pui! Se prepara repede si este foarte usoara si gustoasa! O recomand cu mare drag!   Ingrediente Pulpe de pui (la tigaie) Pentru acesta reteta aveti nevoie de: – 4 pulpe […]

detalii
Ardei umpluti

Ardei umpluti 10 retete. Secretele celor mai savurosi ardei umpluti

Ardei umpluti. Ardeii umpluti sunt un aliment traditional in bucataria romaneasca. Ardeii umpluti sunt preparati cu ardei grasi ori gogosari umpluti cu carne tocata (de obicei de porc), orez, ceapa, verdeturi si condimente. Se servesc cu smantana sau iaurt.  Poti face ardei umpluti si varianta de post, inlocuind carnea din umplutura cu ciuperci, soia sau […]

detalii
Pilaf de orez cu pui si ciuperci

Pilaf de orez cu pui si ciuperci

Ingrediente

500 gr piept de pui dezosat;

400 gr ciuperci (eu folosesc ghebe cand am si sunt delicioase) 

150 gr orez;

 2 morcovi;

1 ceapa;

1 ardei gras rosu;

1 ardei capia verde;

1/2 legatura patrunjel;

2 lingurite cu sare.

detalii
fasole verde cu piept de pui

Fasole verde cu piept de pui

Ingrediente

pentru 2 persoane:
fasole verde proaspata sau congelata 300g
piept pui 200g
usturoi
ceapa 1 bucata
sare

detalii
snitel parizian - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - schnitzel-3279055_1920

Snitel parizian

Ingrediente

2 snitele mai mari (sau cite sint necesare), 2 felii subtiri de sunca slaba, 2 felii de cascaval de 1/2 cm grosime, faina, ou, sare, pesmet, untdelemn.

detalii
Ciulama de pui cu ciuperci si smantana

Ciulama de pui cu ciuperci si smantana

Ingrediente: 

700 gr piept de pui,

500 gr ciuperci,

500 gr smantana,

3 linguri faina, 

1 ceapa mica,

sare, piper, ulei, marar si apa.

detalii
Pui cu sos de ciuperci in rom

Pui cu sos de ciuperci in rom

Ingrediente: – 4 bucati de piept de pui; – 1 lingura condimente pentru gratar; – 50 grame unt de masa; – ½ cana de suc de portocale; – 250 grame ciuperci; – 2 linguri de miere de salcam……

detalii
Ciuperci umplute cu piept de pui

Ciuperci umplute cu piept de pui

10 ciuperci potrivite

1 piept de pui (circa 300 grame)

O ceapa

Sare

Piper

O legatura patrunjel

detalii
Rulada de pui cu carnati afumati si ciuperci

Rulada de pui cu carnati afumati si ciuperci

Va recomandam un preparat deosebit: Rulada de pui cu carnati afumati si ciuperci. Nu veti da gres cu el la o masa de sarbatoare.     Ingrediente Rulada de pui cu carnati afumati si ciuperci Un piept de pui dezosat, o lingurita de legume deshidratate fara sare, o lingurita de amestec de plante aromate, 4-5 […]

detalii
Mancare de mazare cu piept de pui

Mancare de mazare cu piept de pui

Va propun o mancare gustoasa, rapida si usor de pregatit.

Ingrediente:
-2 borcane de mazare
-un piept de pui
-1-2 morcovi
-o ceapa

– 2 cartofi

detalii
Drob din ficatei de pui

Drob din ficatei de pui

Ingrediente:
– 1 kg ficat pui
– 4 oua +1 ou
– 1 legatura patrunjel verde
– 5 legaturi ceapa verde
– sare,piper dupa gust
-100 ml ulei

-100 g smantana

detalii
Orez cu pui prajit

Orez cu pui prajit

2 cesti de orez fiert
250 g pui  taiat fasii

150 ml ulei

2 cepe

1 cana apa

detalii
Ciorba cu pui de tara si cu smantana

Ciorba cu pui de tara si cu smantana

 

Ingrediente:

1/2 pui de tara, 4 cartofi, 2 morcovi, 2 cepe,  patrunjel, leustean, telina, bors, sare, bulion, jumate de ardei gras, smantana.

detalii
Salata de pui cu maioneza

Salata de pui cu maioneza

Anisoara 67 ne-a trimis aceasta reteta minunata de: Salata de pui cu maioneza.   Ingrediente Salata de pui cu maioneza un piept mare de pui ,fara piele si os,4 morcovi,2 bc pastarnac,o radacina patrunjel,un borcan de 800 g cu castraveciori in otet,cca 15 cartofi potrivit e mari,sare,piper maioneza;1 galbenus de ou fiert tare,un galbenus crud,un […]

detalii