Peste si fructe de mare

Macrou en papillote

Macrou en papillote

Iata o reteta intersanta de Macrou en papillote.

detalii
File de peste la gratar cu cartofi gatiti la abur

File de peste la gratar cu cartofi gatiti la abur

Iata o reteta de file de peste la gratar cu cartofi la aburi.

detalii
File de salau la gratar

File de salau la gratar

Iata o reteta delicioasa: file de salau la gratar.

detalii
Pastravi manastiresti cu legume

Pastravi manastiresti cu legume

Aflata demult la Manastirea Bistrita din Neamt, aceasta reteta de Pastravi manastiresti cu legume s-ar potrivi numai bine pentru zilelele de sarbatoare. Ingrediente Pastravi manastiresti cu legume 3 pastravi, 200 g fasole verde (poate fi si din conserva), doua cepe, doi ardei grasi verzi, vin alb, untdelemn, sare, piper, cimbru.

detalii
Plachie de crap la cuptor

Plachie de crap la cuptor

Danielapatty a trimis aceasta minunata reteta de Plachie de crap la cuptor.   Ingrediente Plachie de crap la cuptor 6 bucăţi de crap; 2 cepe rosii mari; 2 ardei kapia; 3-4 căţei de usturoi; 250 g de roşii cherry; 2-3 linguri pasta de tomate; 100 ml vin alb; 100 ml de apă; 100 ml ulei; […]

detalii
Peste prajit

Peste prajit

 

Ingrediente: file de peste(caras, crap…) sare, faina, lamaie, ulei pentru prajit

detalii
Salata de ton cu naut

Salata de ton cu naut

Oanapl10 a trimis  aceasta minunata reteta de Salata de ton cu naut.   Ingrediente Salata de ton cu naut 200g ton (din conserva) 400g naut (din conserva) 200g rosii cherry 1 ardei rosu 10 buchetele broccoli 1 lamaie 1 legatura patrunjel sare     Mod de preparare Salata de ton cu naut Desfaci buchetelele de […]

detalii
Chiftelute din somn

Chiftelute din somn

Anisoara67 a trimis laceasta minunata reteta de Chiftelute din somn.   Ingrediente Chiftelute din somn 1 kg carne de somn (partea de la coada si burta, o legatura mare de marar verde, 2 -3 oua, un praf de sare, piper, 6-7 catei de usturoi, 3-4 felii de paine veche, ulei pentru prajit   Mod de […]

detalii
Peste alb in sos picant de rosii cu garnitura de cartofi natur

Peste alb in sos picant de rosii cu garnitura de cartofi natur

O noua reteta delicioasa si sanatoasa va asteapta la propunerea noastra pentru acest nou weekend cu dezlegare la peste din postul Craciunului in care ne aflam.

detalii
Plachie de novac

Plachie de novac

Ingrediente

3 medalioane de novac
6 rosii sau 500 gr
6 cepe potrivite
200 ml suc de rosii
200 ml vin alb
100 ml ulei
100 gr faina
2 ardei grasi rosii
patrunjel verde
sare,piper
3 foi de dafin

detalii
pastrav Meuniere - reteteletale.ro - foter_com

Retete pentru Revelion: Pastrav la cuptor cu sos Meuniere si legume

Ingrediente :
2-3 pastravi (depinde de marimea pestelui)
1-2 legaturi de patrunjel
1 ceapa
1 Morcov (cine doreste)
1-2 rosii

detalii
Rulouri de stiuca cu legume in aspic

Retete de Revelion: Rulouri de stiuca cu legume in aspic

Va recomandam un aperitiv cu care veti face furori de Revelion: Rulouri de stiuca cu legume in aspic. Ingrediente Rulouri de stiuca cu legume in aspic   o stiuca de 1- 1,5 kg, 400 g mix de legume congelate, un praf de sare, un praf de piper 4-5 catei de usturoi, 150 ml ulei pentru […]

detalii
Somon cu sos de legume

Retete de Sarbatori: Somon cu sos de legume

Iata o reteta deosebita, mai ales pentru o masa de sarbatoare: Somon cu sos de legume.   Ingrediente Somon cu sos de legume 3 medalione de somon 1 ceapa 1 morcov 1 telina mica 3-4 catei de usturoi 2 rosii 1 lamaie 100ml vin alb 3 linguri ulei de masline sare, piper   Mod de […]

detalii
Placinta de peste - reteteletale.ro - foter_com

Placinta de peste

Ingrediente:

– 1 kg de file alb de peste ( eu am folosit pangatius)
– o legatura patrunjel verde
– 3 morcovi mici
– 2-3 cozi de telina
– 2 maini mazare congelata
– 2 maini fasole verde congelata
– o conopida mica (eu nu am pus)
– o telina mica
– 2 linguri pesmet
– 150 g smantana

detalii
Peste la cuptor cu sos de usturoi

Peste la cuptor cu sos de usturoi

1 peste novac

un pachet de unt

sare, piper

Pentru sos:

 5 catei de usturoi

 ulei

200 gr smantana

miez de nuca

sare

detalii