Peste afumat pe pat de zacusca

09 octombrie 2019,
Peste afumat pe pat de zacusca

Danielapatty s-a inscris la concursul nostru cu aceasta reteta minunata de: Peste afumat pe pat de zacusca.

Ingrediente Peste afumat pe pat de zacusca

1 batog de macrou afumat
3-4 rosii cherry
500 g ciuperci champignon
1 vanata
1 morcov
1 dovlecel
2 linguri pasta de tomate
piper
dafin
lamaie

Mod de preparare Peste afumat pe pat de zacusca

Intr-o tigaie se calesc in ulei ciupercile taiate feliute,vanata,dovlecelul si morcovul taiate cubulete,dupa care se adauga o canita de apa,pasta de tomate,condimentele si se lasa la fiert pana iese uleiul deasupra.
Separat se taie batogul de peste si se amesteca cu rosii cherry taiate cubulete,dupa care se condimenteaza cu ulei de masline,zeama de lamaie si piper.
Se monteaza preparatul folosind un inel rotund in care punem prima data zacusca de ciuperci si apoi batogul de peste.
Preparatul de decoreaza cu felii de lamaie.

Cuvinte cheie:

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita