Ultimele

Despre noi

Retetele tale » Despre noi

Sfatulparintilor.ro dezvolta cu drag si pasiune sectiunea Reteteletale – cu sloganul „Punem suflet in mancare”, pentru a veni in intampinarea parintilor ce cauta solutii de a prepara cele mai bune mancaruri pentru familie si copii.

Mancarurile prezentate pe Reteteletale au ceva special in comun: toate au un strop de suflet presarat ca ingredient de baza in prepararea lor. Sufletul fiecarui autor care a trimis retetele sale da gust deosebit bunatatilor pe care le gasiti in paginile noastre.

 

Majoritatea retetelor sunt primite de la parinti si prin intermediul siteului nostru, sunt redate tot parintilor, ca sursa de inspiratie in bucataria cea de zi cu zi.

 

Fiecare reteta primita este analizata de echipa Reteteletale.ro pentru a i se verifica originalitatea (fotografia si reteta in sine nu au voie sa fie copiate de pe alte siteuri de profil, ci sa apartina autorului).

Sfatulparintilor.ro si Reteteletale nu isi asuma raspunderea pentru materiale care sunt trimise de autori care au copiat retete de pe alte siteuri de profil; responsabilitatea in cazul unei situatii conflictuale revine exclusiv celor ce au trimis reteta.

Mai multe detalii cu privire la modul corect de functionare a materialelor trimise gasiti aici pe TERMENI SI CONDITII, punctul 9.

 

Te invitam sa rasfoiesti toate sectiunile cu retete pentru a te inspira si te asteptam cu propria reteta delicioasa, preparata cu pricepere, maiestrie, drag pentru cei dragi si un strop de suflet presarat peste ea, ca sa inspiri si sa ajuti la randul tau alte familii !

 

Poti adauga reteta ta, aici, dupa ce iti faci cont pe siteul Sfatulparintilor.ro: ADAUGA RETETA TA AICI.

 

Cu drag,

 

Echipa Sfatulparintilor.ro