Dragilor, azi ne facem de cap, vreti? Uite asa: cu ceafa de porc la cuptor, cu vin si usturoi, faimosii cartofi prajiti, dar intr-o nota originala, si salata de sfecla, pregatita altfel decat metoda clasica.
Prieteni dragi, azi m-am gandit sa va dezvalui doua retete: una ceva mai pacatoasa, un pui la cuptor asa cum n-ati mai mancat pana acum, si respectiv o reteta savuroasa de ghiveci calugaresc pentru cei care au decis sa tina post. Pui la cuptor – suculent si savuros Cumparati un puisor cam de 1,200 […]
Dragii mei prieteni, este anotimpul merelor, de curand culese din pomii cu soiuri romanesti, parfumate, unice printre toate soiurile de mere ale lumii.
Dragilor dragi, sa stiti ca azi v-am pregatit o reteta de senzatie, pe cuvant ca e asa de buna si savuroasa, incat… o sa ne lingem degetele: Chiftelute marinate!
Astazi va ofer cea mai buna si reusita reteta de saorma de casa, in varianta ei cea mai sanatoasa, care poate fi consumata fara probleme inclusiv de catre copii, fiindca stiti ce puneti in ea, chiar cu mana dumneavoastra.
Va propun, pentru astazi, o salata usoara, foarte sanatoasa, si un fel doi extrem de gustos si consistent in proteine. Vorbim, asadar, despre salata verde cu ton si bulz cu carnaciori afumati.
Dragi prieteni, v-am pregatit, pentru astazi, doua feluri de mancare usoare, dar pe care le puteti combina si manca impreuna, daca doriti, si am si o idee de desert minunata, care va va incanta din cale-afara – cel putin asta este dorinta mea.
Dragii mei, pentru astazi va recomand o reteta speciala… Cartofi la cuptor pe foaie de copt. Se consuma musai fierbinti si mai ales langa o salata verde.
Dragi prieteni, dupa un weekend destul de bogat din punct de vedere caloric, va propun un mic repaos, despre care eu cred ca e foarte bine venit pentru sistemul nostru digestiv.
Ei, dragilor, uite ca soseste si luna decembrie, ultima din an. Prima zi a lunii o sarbatorim cu totii, cu mic, cu mare, unii la munte, altii pe langa casa, sau fiecare asa cum isi doreste.
Dragi prieteni, vin catre voi cu cea mai delicioasa reteta de sufle din lume, un sufle de parmezan cu care o sa uimiti toti oaspetii. E asa de bun, incat sunt ferm convinsa ca o sa repetati aceasta reteta cu proxima ocazie!
Varzucile mititele, pe numele lor “Bruxelles”, sunt un adevarat deliciu, daca stii cum sa le prepari. Ele se gasesc atat in stare proaspata, cat si congelata, si sunt la fle de gustoase in ambele variante. Eu va propun o reteta de care n-o sa va mai saturati: cumparati o punga sau doua de varza de […]
Dragilor, fructele de mare sunt un deliciu, fara doar si poate. Nu le mancam zilnic, sunt si destul de piperate ca pret, insa din cand in cand, foarte rar, ne putem incumeta sa le preparam, mai ales daca suntem iubitori ai genului.
Dragii mei, pe timp de iarna mereu o supa calda e mai mult decat binevenita. Reteta pe care v-o propun astazi e asa de gustoasa, incat n-o sa va mai puteti opri din mancat.
Sa stiti ca aceasta este o prajitura absolut speciala, extrem de fina si gustoasa, iar cine o face o data, ramane dependent. Nu e usor de facut, dar cu putina rabdare si indemananare, va va iesi o minunatie, va asigur!