Peste alb cu legume la cuptor

02 iulie 2019,
Peste alb cu legume la cuptor - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - sea-bream-261151_1920

Pentru zilele in care se poate manca peste m-am gandit sa va rasfat cu o reteta de peste alb cu legume la cuptor.

 

Ingrediente Peste alb cu legume la cuptor

4 buc peste alb (ideal file),
1 ceapa mica,
1-2 catei usturoi,
6 rosii uscate( daca nu aveti sint bune si cele normale numai ca trebuiesc oparite pt a le coji si se scot simburii),
4 masline negre, desarate si fara samburi,
1 lamaie,
1 lingurita boia de ardei iute,
sare, piper

 

Mod de preparare Peste alb cu legume la cuptor

Cuptorul se incalzeste inainte  Fileurile de peste se pun fiecare in cate un patratel de folie aluminiu( folia trebuie sa fie suficienta cat sa acopere bucata de peste), se adauga in cantitati egale pe fiecare fileu in parte, cepa taiata marunt, rosii tocate,  usturoi, masline maruntite, zeama de lamaie, sare, piper. Se inchide ermetic folia de aluminiu si se da la cuptor 20 minute.Pofta buna!

Cuvinte cheie: ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita