Musaca de cartofi cu piept de pui

04 februarie 2018,
Musaca de cartofi cu piept de pui

O reteta delicioasa si nu foarte greu de facut: Musaca de cartofi cu piept de pui.

 

Ingrediente Musaca de cartofi cu piept de pui
300g carne tocata din piept de pui
1 rosie
500g cartofi
– 1 buc dovlecel
2buc ceapa
bulion
200g morcov
sare
– 1/2 cescuta de ulei

 

 

Mod de preparare Musaca de cartofi cu piept de pui
Cartofii si morcovii se pun la fiert cca 10min. Separat, intr-o tigaie de teflon se calesc rand pe rand carnea, ceapa (2/3), dovlecelul si feliile de rosii. Ungem un vas yena cu o 1/2 de cescuta ulei peste care asezam un strat de cartofi apoi de ceapa, dovlecel, morcov, carnea si bulion. Punem si restul de cartofi apoi rosiile, ceapa ramasa (1/3) si restul de bulion. Se lasa la cuptor cca.1 ora. Se serveste cald. Pofta buna.

Cuvinte cheie: ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita