Friptura de porc cu piure si ou

03 mai 2020,
Friptura de porc cu piure si ou

Iata o reteta simpla si delicioasa: Friptura de porc cu piure si ou.

Ingrediente Friptura de porc cu piure si ou

pulpa de porc – 500 g, 1 lingurita de delicat, 1 pahar de vin alb, cartofi – 500 g, 1ou, sare, ulei, unt

Mod de preparare Friptura de porc cu piure si ou

Carnea se spala,se taie felii si se pune in tava, la cuptor, cu ulei, apa si sare, o lingurita de delicat si vin alb. Oul se prajeste in ulei. Cartofii se curata, se spala si se fierb in apa cu sare. Se scot cand sunt fierti, Se adauga untul si se paseaza. Se servesc cu pepene murat. Pofta buna.

Imagine de Bruno /Germany de la Pixabay

Cuvinte cheie: , , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Gradinita