Shop
Ultimele 100 de articole

Cum sa treci peste pierderea sarcinii

20 octombrie 2018, , Vizualizări:
pierderea sarcinii

In ultima vreme, multe femei au pierdut o sarcina. Atat de multe, incat ginecologii s-au cam obisnuit cu aceasta situatie.

Desi nu vei fi nici prima, nici ultima femeie din lume care trece prin asa ceva, durerea din sufletul tau e numai a ta. Chiar daca “bebelusul” nu e mai mare decat o litera din acest text, durerea e acolo, pentru fiecare mama in parte.

Iata cateva sfaturi care te pot ajuta sa treci mai usor peste pierderea sarcinii.

 

 

1. Nu te invinovati

Potrivit statisticilor, 10-20% dintre sarcini nu sunt duse la bun sfarsit. Dintre acestea aproximativ 80% se incheie in primele 12 saptamani de gestatie. Aproximativ 50-70% dintre pierderile de sarcina din primul trimestru sunt cauzate de anormalitati cromozomiale care nu permit ovulului sa se dezvolte corespunzator.

 

2. Da-ti voie sa suferi

Pentru unele persoane poate fi ceva ciudat sa plangi dupa ceva ce, practic, nu cunosteai. Nu stai ce sex este, in unele cazuri poate ca nici nu i se formase inima. Insa, nu conteaza. Pentru tine acel copil era cat se poate de real si ai dreptul sa-l plangi. Da-ti voie sa suferi pentru el, sa-l jelesti daca simti nevoia. Nu iti reprima nicio emotie.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.