Shop
Ultimele 100 de articole

Cum sa cresti copii miliardari

27 august 2020, , Vizualizări:
Cum sa cresti copii miliardari

O vorba veche a evreilor sustine ca cine munceste din greu nu are timp sa faca bani. Daca si tu ai ajuns la aceeasi concluzie insa ti se pare ca este prea greu sa te mai schimbi poate ca te gandesti ca pentru copiii tai aceasta poate fi o cale mai buna. Poate ca ei pot invata abilitatile necesare unui antreprenor, astfel incat ei sa aiba sanse mai mari sa ajunga miliardari. Iata cum ar trebui sa-ti cresti urmasii astfel incat sa aiba mai multi bani decat ti-ai imaginat tu vreodata.

  1. Invata-i sa fie constienti de multitudinile de optiuni pe care le ofera viata

Lumea abunda de oportunitati, iar o persoana poate duce orice viata doreste insa trebuie sa inveti sa le vezi si sa gasesti modalitatea de a construi o afacere de succes din ele. Sunt nenumarate exemple de oameni care si-au transformat pasiunile in business-uri de milioane de euro.

  1. Invata-i dragostea pentru munca

Dupa ce te imbogatesti poti sa mergi sa te relaxezi in cele mai scumpe statiuni ale lumii. Insa imbogatirea necesita munca. Copiii trebuie sa exceleze in munca psihica si sa aiba rezistenta fizica. In plus, trebuie sa fie in acelasi timp flexibili si duri.

  1. Invata-i dragostea pentru oameni

Singura modalitate prin care te poti imbogati este sa le satisfaci nevoile celorlati. Trebuie sa ai afinitati pentru semenii tai. Copiii tai trebuie sa inteleaga ca nu sunt nici deasupra insa nici sub alti oameni.

  1. Invata-i sa fie generosi

Cei care primesc mult trebuie si sa ofere la fel de mult. Pentru oamenii bogati adevarata avere nu sta in bani si in alte lucruri materiale, ci in timpul pe care il au la dispozitie. Milionarii lumii isi educa urmasii ca atunci cand au timp sa-l foloseasca in slujba celorlalti si s-o faca din toata inima. Daca ofera bani fara a da si timp inseamna a crea distante intre oameni.

  1. Invata-i despre puterea mentala

In general, oamenii rationali nu devin antreprenori. Oamenii de afaceri trebuie sa ia decizii importante bazandu-se pe informatii partiale. Trebuie sa sa mearga inainte fara sa stie daca urmatorul pas ii poate sustine greutatea sau va calca in gol. Trebuie sa guste esecul si sa fie inspirat de el. Sa invete sa mearga mai departe in ciuda indoielilor si a parerilor celorlalti ca ar trebui sa se opreasca. In plus, oamenii de afaceri trebuie sa fie superputernici din punct de vedere mental si sa faca fata la tragediile pe care chiar ei le-au generat.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.