Shop
Ultimele 100 de articole

Cum sa cresti copii miliardari

27 august 2020, , Vizualizări:
Cum sa cresti copii miliardari
  1. Minciuna, inselaciunea si furtul

Lumea este plina si de oameni rai, iar copiii tai trebuie invatati sa-i depisteze, insa pentru asta trebuie sa-si dezvolte abilitatile si tehnicile necesare. Trebuie sa invete sa judece dintr-o privire oamenii. Insa nu-i pot invata comportamentul corespunzator izolandu-i de persoanele cu un comportament deplasat.

  1. Invata-i sa fie orientati catre rezultat

In general, antreprenorii sunt orientati spre rezultat si sunt mai putin interesati de modul prin care isi indeplinesc obiectivul. Tocmai de aceea, antreprenorii nu obtin note atat de bune la scoala, unde profesorii sunt orientati spre procesul prin care un elev obtine rezultatul.

  1. Invata-i aritmetica

O persoana care nu se stie sa faca adunari si scaderi in gand va avea mari dificultati atunci cand va trebui sa va trebui sa gestioneze o afacere. Nicio scoala nu te invata cum sa gestionezi fluxul monetar al unui business. Trebuie sa depui efort pe termen lung pentru a deprinde aceste abilitati.

  1. Fara alocatie. Fara job-uri obisnuite

Nimeni nu s-a imbogatit vreodata muncind pentru a-si castiga existenta. Sa-ti vinzi timpul pentru bani este jocul pierzatorilor. Alocatia nu ii invata pe copii sa caute oportunitati. Tu ar trebui sa ii cresti intr-un spirit diferit. Spre exemplu, ei pot spera sa obtina orice suma de bani la care pot visa daca au planul perfect pentru obtinerea ei. Care este scopul lor? Ce alternative au? Trebuie educati sa recunoasca oportunitatile si sa profite de ele. (Si daca, totusi, te gandesti sa-i ajuti sa obtina o slujba indruma-i spre vanzari – nu poti ajunge nicaieri daca nu stii sa folosesti persuasiunea – iar asta nu se invata in scoala).

  1. Valoare

Singura cale de a deveni milionar este sa profiti de oportunitatile care iti vin in cale. Iar misiunea ta este sa-ti dotezi copilul cu instrumentele care sa il ajute sa contruiasca bunastarea pornind de la o oportunitate si, prin aceste eforturi, sa aduca valoare in lume.

Sursa: businessinsider.com

Imagine de Esi Grünhagen de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.