Ultima săptămână din septembrie 2023 aduce planuri mari pentru aceste trei zodii. Vezi cine dă lovitura în amor! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Ultima săptămână din septembrie 2023 aduce planuri mari pentru aceste trei zodii. Vezi cine dă lovitura în amor!

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » Ultima săptămână din septembrie 2023 aduce planuri mari pentru aceste trei zodii. Vezi cine dă lovitura în amor!
planuri mari pentru aceste trei zodii

Din fericire, săptămâna aceasta va fi minunată pentru trei zodii referitoare la dragoste și creativitate. Ne uităm la o săptămână care este plină de tranzite ale lui Jupiter și, deoarece săptămâna aceasta, 25 septembrie – 1 octombrie 2023, ne duce printr-o Lună Plină în Berbec și ne duce acasă, sănătoși și în siguranță.

Aceasta este o săptămână de împărtășire extraordinară. Ideile vor fi transmise și ne vom găsi inspirație în gândurile și acțiunile partenerilor noștri iubiți. Săptămâna aceasta ne oferă Venus pătrat Uranus, ceea ce ne asigură că viețile noastre amoroase nu sunt plictisitoare și, pe măsură ce ne apropiem de Luna în conjuncție cu Neptun, vom putea spune cu siguranță că prin orice trecem cu acest partener al nostru merită.

Gândim limpede datorită tranzitelor planetare pe care le avem alături în săptămâna 25 septembrie – 1 octombrie 2023.

Trei semne zodiacale vor învăța că este bine să vorbim și să fim auziti. Uneori, asta e tot ce ne dorim… ca cineva să ne audă și să ne vadă. Săptămâna aceasta ne arată că nu suntem singuri sau că nu suntem doar un satelit care se învârte în jurul ideii de iubire. Suntem chiar acolo, în ea. Suntem îndrăgostiți și simțim fiecare secundă în această săptămână.

După cum am menționat, aceasta este o săptămână creativă, astfel încât proiectele care necesită ambele părți vor avea succes și vor fi distractive să participe împreună. Trebuie să avem încredere că partenerii noștri sunt la fel de capabili ca și noi atunci când vine vorba de a crea lucruri minunate, artistice și că distracția poate fi avută doar atunci când ne deschidem la ideea că ambele părți joacă un rol egal în realizarea acesteia. Săptămâna aceasta are tot potențialul din lume pentru măreție. Iată cele trei zodii care vor vedea cele mai bune rezultate.

1. Leu

Gândurile pozitive te conduc săptămâna aceasta, 25 septembrie – 1 octombrie 2023, în timp ce tu și partenerul tau vedeți în sfârșit ochi în ochi ceva care necesită atenția voastra. Acum, că a ieșit din drum, vei descoperi că tot ce a mai rămas este râsul. Ce vacanță se va simți, Leu, pentru că ai nevoie să te simți înălțat și cu o Lună Plină în Berbec îndreptându-ți drumul, parcă tot ceea ce ai visat se împlinește în sfârșit… în toate modurile corecte.

Săptămâna aceasta îți arată că, dacă ții cu planul, planul funcționează pentru tine, iar săptămâna aceasta demonstrează că nu ești doar dedicat să-ți iubești partenerul, ci că ei iti apreciază eforturile. Aici, ai o săptămână pentru a te simți din nou ca vechii voi. Comunicarea dintre voi este aceeași ca înainte: deschisă, sinceră, distractivă. Distracția este cheia în această săptămână, așa că bucurați-vă de toate și nu vă bateti capul cu lucrurile mărunte!

HOROSCOP SPECIAL. Ziua de 29 septembrie este CEA MAI NOROCOASĂ pentru aceste ZODII. Ce le aduce bun Luna plina în Berbec?

Numărul norocos al zodiei tale chinezești

TOP 5 zodii chinezești cele mai norocoase în această săptămână. Ești pe listă?

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 26/09/2023