TOP 5 zodii chinezești cele mai norocoase în această săptămână. Ești pe listă? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

TOP 5 zodii chinezești cele mai norocoase în această săptămână. Ești pe listă?

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » TOP 5 zodii chinezești cele mai norocoase în această săptămână. Ești pe listă?
TOP 5 zodii chinezești cele mai norocoase
Credit foto: Depositphotos.com

Cinci zodii chinezești sunt cele mai norocoase din săptămâna 25 septembrie – 1 octombrie 2023. În primul rând, iată mesajele norocoase ale săptămânii pentru toată lumea. Drumul spre rai are adesea mulți paznici. Unele dintre ele sunt bune, altele nu atât. Le vei permite celor răi să te convingă să renunți la visele tale? Sau vei găsi o cale ca ceilalți eroi și eroine dinaintea ta?

Nu înseamnă că cei care ți se opun sunt prietenii tăi. Toată lumea trebuie să salveze cumva fața odată ce obstacolul a fost învins. Cunoaște-ți valoarea și continuă să mergi înainte. Acum, să ne concentrăm asupra celor cinci zodii chinezești care sunt cele mai norocoase în această săptămână.

5. Dragon: Norocul unui rege/regine

Dragă Dragon, norocul tău săptămâna aceasta are o senzație regală. S-ar putea să te simți mai „la cerere” decât de obicei în cercurile tale sociale. De asemenea, s-ar putea să obții invitații și oportunități de aterizare care să iti ridice rețeaua socială și să te pună în contact cu oameni de mai multă importanță într-un fel. Pentru unii dintre voi, acest lucru se va întâmpla literalmente prin angajamentele tale de muncă. Indiferent de sursă, cel mai bun mod de a valorifica acest noroc este să înoți cu el și să-l lași să te ducă în fila de aur.

Culoarea albastră va fi norocoasă pentru tine în această săptămână. Încorporeaz-o în haine pentru a te alinia cu ea, dar nu exagera. În caz contrar, vei transmite universului un semnal greșit despre nesiguranța cu privire la șansele tale. Norocul îți poate deschide ochii chiar și asupra oamenilor din cercul tău social care te trage în mod intenționat în jos în loc să te ridice.

HOROSCOP SPECIAL. Ziua de 29 septembrie este CEA MAI NOROCOASĂ pentru aceste ZODII. Ce le aduce bun Luna plina în Berbec?

Ritual de Lună plină în Berbec 29 septembrie 2023. Ce să faci înainte de sezonul eclipselor ca să profiți de energia puternică a momentului

TOP 5 zodii chinezești cele mai norocoase în această săptămână. Ești pe listă?

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5

Data articol: 26/09/2023