Ritual de Lună plină în Berbec 29 septembrie 2023. Ce să faci înainte de sezonul eclipselor ca să profiți de energia puternică a momentului - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Ritual de Lună plină în Berbec 29 septembrie 2023. Ce să faci înainte de sezonul eclipselor ca să profiți de energia puternică a momentului

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Ritual de Lună plină în Berbec 29 septembrie 2023. Ce să faci înainte de sezonul eclipselor ca să profiți de energia puternică a momentului
Ritual de Lună plină în Berbec 29 septembrie 2023
Credit foto: Depositphotos.com

Luna plină în Berbec din 29 septembrie 2023 este una dintre cele mai magice momente ale anului. Ea aduce o energie creativă puternică, permițându-ne să ne ducem ideile în lume și să ne eliberăm tot ceea ce ne ține în loc.

Această Lună Plină este, de asemenea, legată de energia lunară puternică în Berbec pe care am avut-o în martie și aprilie din acest an. În martie, am sărbătorit Luna nouă în Berbec, iar în aprilie, am avut o eclipsă solară cu Luna Nouă în Berbec.

Semințele de energie plantate în acea perioadă sunt acum gata să înflorească și să devină conștiente. Poate dorești să îți aduci aminte și să sărbătorești cât de departe ați ajuns în această perioadă.

Dacă vrei mai multe detalii despre acest eveniment, citește aici.

Luna plină în Berbec este, de asemenea, specială, deoarece este ultima Lună plină înainte de începerea Sezonului Eclipselor, ceea ce o face extra puternică în subțierea valului și aducând la suprafață modele profunde de gândire din subconștient care trebuie să iasă la suprafață.

Cu toată această energie puternică de creație și de eliberare care curge prin cerurile noastre cosmice, iată un ritual dulce care te va ghida.

Iată un ritual de Lună plină în Berbec

Vei avea nevoie de:

Unealtă de curățare a aurei la alegere

Lumânare (opțional)

Meditația Ghidată Sub Cerul Înstelat

Pix și hârtie

HOROSCOP SPECIAL. Ziua de 29 septembrie este CEA MAI NOROCOASĂ pentru aceste ZODII. Ce le aduce bun Luna plina în Berbec?

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 26/09/2023