Numărul norocos al zodiei tale chinezești - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Numărul norocos al zodiei tale chinezești

Sfatulparintilor » Totul despre zodii » Numărul norocos al zodiei tale chinezești
Numărul norocos al zodiei tale chinezești
Credit foto: Depositphotos.com

Conform numerologiei chineze, anumite numere sunt incredibil de norocoase și de bun augur, în timp ce altele sunt considerate nefavorabile și ar trebui evitate cu orice preț. În afară de aceste numere, fiecare zodie chinezeasca are și propriul său set de numere norocoase.

Interesant este că unele dintre numerele considerate norocoase pentru unele dintre zodiile chinezești sunt incredibil de ghinionoase pentru un set diferit de zodii.

Numerele norocoase din zodia Sobolanului: 2, 3

Curios, inteligent și ambițios, numerele norocoase pentru zodia Sobolanului sunt doi și trei. Ca semn zodiacal yang, este de preferat ca șobolanul să se sprijine în energia numărului doi (un număr yin) atunci când se dorește echilibrul și armonia împreună cu succesul în anumite eforturi. Acest lucru este valabil mai ales în chestiunile legate de sarcină și îngrijirea copiilor. Numărul trei poate spori pozitivitatea naturală a șobolanului și îi poate permite să-și înmulțească recompensele.

7 moduri de a folosi energia sezonului Balanță pentru a-ți îmbunătăți viața

HOROSCOP SPECIAL. Ziua de 29 septembrie este CEA MAI NOROCOASĂ pentru aceste ZODII. Ce le aduce bun Luna plina în Berbec?

Mesajele îngerilor pentru Luna plină în Berbec. Ghidare spirituală ca să profiți de energia Lunii pline a recoltei

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Data articol: 27/09/2023