Cele 3 zodii chinezești cele mai norocoase în dragoste în această săptămână - Pagina 3 din 3 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cele 3 zodii chinezești cele mai norocoase în dragoste în această săptămână

zodii chinezești cele mai norocoase în dragoste
Credit foto: Depositphotos.com

1. Șarpe

Începi de la nimic și treci la ceva, dragă Sarpe. Aceasta este energia iubirii pentru tine în această săptămână. Posibilitățile nesfârșite în acest moment te binecuvântează. Pe ce cale vei merge? Vei lăsa frica să te ghideze spre a risipi această energie bună? Sau vei fi curajos și vei exprima inima ta celui care contează pentru tine?

Dacă esti singur, acorda atenție rutinelor și practicilor de auto-îngrijire. Îți amâni des obiceiurile? Sau ești bun la stabilirea limitelor și la îndeplinirea nevoilor tale? Cu cât ești mai conștient în acest moment despre modul în care interacționezi cu tine și cu lumea din jurul tău, cu atât mai repede poți manifesta dragostea adevărată care se potrivește frumos în viața ta și invers.

Dacă ești într-o relație, norocul tău în dragoste în această săptămână se va manifesta ca o strălucire atât pentru tine, cât și pentru partenerul tău. Acest lucru va atrage oportunități frumoase pentru amândoi în mod individual, beneficiind relația. Unii dintre voi s-ar putea să beneficieze de planificarea unei scurte excursii de weekend cu partenerul vostru pentru a se răsfăța și a sărbători această energie bună!

Horoscop TAROT lunar octombrie 2023. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

Ce să faci și ce să NU faci în sezonul Balanței. 23 septembrie – 22 octombrie 2022. Atenție la punctul 7!

Horoscop lunar octombrie 2023. Start sezonul eclipselor! Ce energii aduce a doua lună de toamnă

foto: Depositphotos.com

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 01/10/2023