Cele 3 zodii chinezești cele mai norocoase în dragoste în această săptămână - Pagina 2 din 3 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cele 3 zodii chinezești cele mai norocoase în dragoste în această săptămână

zodii chinezești cele mai norocoase în dragoste
Credit foto: Depositphotos.com

2. Iepure

A rămâne cu persoana greșită nu o va transforma în cea potrivită. Norocul tău în dragoste în această săptămână se va manifesta ca o chemare clară în sufletul tău, care îți cere să fii atent la cine te înconjoară. Toate relațiile, fie ele romantice sau platonice, afectează orice altceva. Așadar, asigură-te că ai persoane de încredere în cercul tău interior.

Dacă ești singur, s-ar putea să te simți descurajat săptămâna aceasta de mulțimea de persoane disponibile pentru întâlniri, dar încurajează-te. Norocul tău în dragoste este puternic în această săptămână. Deci, în loc să fii fermecat de oamenii greșiți, vei vedea imediat prin jocurile lor. Aprinde o lumânare pentru recunoștință la sfârșitul săptămânii pentru a recunoaște acest noroc.

Dacă ești într-o relație, ești chemat să fii deschis cu privire la sentimentele și emotiile tale. Comunicați-vă nevoile în mod clar și stabiliți limite sănătoase. Dacă cealaltă persoană nu reușește să recunoască sau se întoarce împotriva ta pentru a-ți exprima ceea ce este important pentru tine, este cu adevărat sufletul tău pereche sau o persoana care îți pierde timpul? Norocul ne poate da uneori curajul să facem alegerile corecte de viață. Nu pierde acest noroc.

Horoscop TAROT lunar octombrie 2023. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

Ce să faci și ce să NU faci în sezonul Balanței. 23 septembrie – 22 octombrie 2022. Atenție la punctul 7!

Horoscop lunar octombrie 2023. Start sezonul eclipselor! Ce energii aduce a doua lună de toamnă

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 01/10/2023