Cele 3 zodii chinezești cele mai norocoase în dragoste în această săptămână - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cele 3 zodii chinezești cele mai norocoase în dragoste în această săptămână

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » Cele 3 zodii chinezești cele mai norocoase în dragoste în această săptămână
zodii chinezești cele mai norocoase în dragoste
Credit foto: Depositphotos.com

Puțină răbdare și o inimă plină de bucurie pot face chiar și cea mai banală zi să pară magică. Trei zodii chinezești vor experimenta binecuvântările acestei energii în această săptămână. Există ceva mic și pentru noi ceilalți. Dragostea nu este o destinație. Nu se termină la primul sărut și nici nu își îndeplinește scopul la prima răsturnare. Dragostea este o călătorie; ești chemat să faci loc pentru asta. Supărările și iritațiile sunt normale, dar semnalele roșii nu. Comunicarea clară pentru a rezolva diferențele și neînțelegerile este normal, dar să te temi de a fi abuzat nu este. Cunoașterea diferenței dintre o relație sănătoasă și cea nesănătoasă te va scuti de la pierderea timpului prețios cu persoana greșită.

Fiecare relație experimentează multe momente de cotitură pe măsură ce indivizii învață și cresc împreună. Poți construi o relație sănătoasă dacă ești conștient de aceste momente de cotitură.

Relația se poate evapora dacă nu ești conștient de diferitele răsturnări. O persoană, din păcate, nu poate susține eforturile prea mult timp. Menținerea relației trebuie să fie întotdeauna un efort de echipă. Acum să ne concentrăm asupra celor trei zodii chinezești care sunt cele mai norocoase în dragoste în săptămâna 2-8 octombrie 2023.

3. Bivol

Dragă Bivol, norocul tău în dragoste săptămâna aceasta este extraordinar! Aceasta este definiția clasică a norocului. Așa că nu fi surprins dacă totul pare să meargă bine în viața ta amoroasă în următoarele zile, de parcă universul ar fi decis să te binecuvânteze cu un serviciu secret.

Dacă ești singur, norocul tău în dragoste va înflori în compania oamenilor tăi preferați de pe Pământ. Fie că este vorba despre familia sau prietenii tăi, nu este evidențiat aici, dar vei beneficia de înconjurarea de toți oamenii iubitori care înseamnă cel mai mult pentru tine. Apoi, așteaptă ca norocul să te surprindă cu ceva dulce și special.

Dacă ești într-o relație, norocul tău în dragoste depinde de inițiativa pe care o iei săptămână. Acest lucru poate fi prin planificarea unei întâlniri speciale pentru voi doi, făcând ceva dulce pentru cealalta persoana care le atenuează anxietatea sau împachetând o cutie de prânz delicioasă pentru amândoi pentru următoarele zile. Fii creativ cu această energie!

Horoscop TAROT lunar octombrie 2023. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

Ce să faci și ce să NU faci în sezonul Balanței. 23 septembrie – 22 octombrie 2022. Atenție la punctul 7!

Horoscop lunar octombrie 2023. Start sezonul eclipselor! Ce energii aduce a doua lună de toamnă

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 01/10/2023