Horoscop lunar octombrie 2023. Start sezonul eclipselor! Ce energii aduce a doua lună de toamnă - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop lunar octombrie 2023. Start sezonul eclipselor! Ce energii aduce a doua lună de toamnă

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » Horoscop lunar octombrie 2023. Start sezonul eclipselor! Ce energii aduce a doua lună de toamnă
Horoscop lunar octombrie 2023
Credit foto: Depositphotos.com

Horoscop lunar octombrie 2023. Luna octombrie 2023 este marcată de două eclipse puternice în Balanță și Taur. Sezonul eclipselor este momentul în care lucrurile „se întâmplă”, așa că în octombrie știm că ne așteaptă dezvoltări interesante. În timp ce eclipsele trec de la axa Taur/Scorpion la axa Berbec/Balanță, avem încă multă energie în Scorpion de gestionat în această lună: Pluto devine direct, iar Marte, Mercur și Soarele intră toate în Scorpion, amintindu-ne de „acel moment al anului” când suntem obligați să explorăm aspectele ascunse ale noastre și ale lumii din jurul nostru. În a doua parte a lunii, Venus în Fecioară formează un trigon frumos cu Jupiter, iar apoi formează Marele Trigon de Pământ, ancorat și productiv, cu Uranus și Pluto. Această energie terestră minunată este recompensa noastră pentru o muncă bine făcută!

Horoscop lunar octombrie Balanță

Cu eclipsa în semnul tău, este timpul pentru noi începuturi. Explorează-ți sinele autentic și vezi cum Universul te recompensează cu o energie proaspătă și o înțelegere mai profundă a propriei identități.

Evenimente astrologice octombrie 2023. Începe sezonul eclipselor. Pentru ce primim recompense de la Univers?

Horoscop lunar dragoste octombrie 2023. Cum se schimbă relațiile în sezonul eclipselor sub energia pasionalului Scorpion?

Ce poate manifesta fiecare zodie în sezonul Balanței

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Data articol: 29/09/2023