Evenimente astrologice octombrie 2023. Începe sezonul eclipselor. Pentru ce primim recompense de la Univers? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Evenimente astrologice octombrie 2023. Începe sezonul eclipselor. Pentru ce primim recompense de la Univers?

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Evenimente astrologice octombrie 2023. Începe sezonul eclipselor. Pentru ce primim recompense de la Univers?
Evenimente astrologice octombrie 2023
Credit foto: Depositphotos.com

Luna octombrie 2023 este marcată de două eclipse puternice în Balanță și Taur. Sezonul eclipselor este momentul în care lucrurile „se întâmplă”, așa că în octombrie știm că ne așteaptă dezvoltări interesante.

În timp ce eclipsele trec de la axa Taur/Scorpion la axa Berbec/Balanță, avem încă multă energie în Scorpion de gestionat în această lună: Pluto devine direct, iar Marte, Mercur și Soarele intră toate în Scorpion, amintindu-ne de „acel moment al anului” când suntem obligați să explorăm aspectele ascunse ale noastre și ale lumii din jurul nostru.

În a doua parte a lunii, Venus în Fecioară formează un trigon frumos cu Jupiter, iar apoi formează Marele Trigon de Pământ, ancorat și productiv, cu Uranus și Pluto. Această energie terestră minunată este recompensa noastră pentru o muncă bine făcută!

Horoscop lunar octombrie 2023. Start sezonul eclipselor! Ce energii aduce a doua lună de toamnă

Dar să aruncăm o privire la cele mai importante evenimente astrologice ale lunii:

4 octombrie 2023 – Mercur intră în Balanță

Pe 4 octombrie 2023, Mercur intră în Balanță. În următoarele două săptămâni, comunicarea noastră devine mai diplomatică și mai tacticoasă, iar abilitățile noastre de negociere se ascuțesc.

Mulți oameni asociază Balanța cu indecizia, dar să nu uităm că Balanța este un semn cardinal, un semn care inițiază. Scopul lui Mercur în Balanță este să facă lucrurile să avanseze: să vină cu idei, să inițieze conversații și să ajungă la acorduri.

Dacă ai fost blocat (și probabil ai fost blocat, deoarece tocmai am ieșit dintr-un Mercur retrograd) cu o listă lungă de lucruri de făcut și decizii de luat – tranzitul lui Mercur în Balanță este o mare oportunitate de a lua în sfârșit acele decizii cruciale care au fost în așteptare.

8 octombrie 2023 – Venus iese din faza de umbra postretrogradă

Venus a ieșit în sfârșit din faza sa postretrogradare. Dacă ne întoarcem în timp, la începutul lunii iunie, Venus a început să încetinească în teritoriul retrograd. Apoi, la 22 iulie, a intrat oficial în retrogradare, călătorind prin adâncurile psihicului nostru, descoperind probleme în relațiile noastre. La 3 septembrie, Venus s-a întors în mișcare directă, aducând ultimele lecții. Acum, pe măsură ce părăsește faza de umbră, ea se îndreaptă către noi aventuri, în special în ceea ce privește chestiunile legate de dragoste.

Horoscop lunar dragoste octombrie 2023. Cum se schimbă relațiile în sezonul eclipselor sub energia pasionalului Scorpion?

9 octombrie 2023 – Venus intră în Fecioară

Pe 9 octombrie 2023, Venus intră în Fecioară. Aleluia! A fost o tranzitare lungă a lui Venus în Leu. Poți crede că am avut 4 luni de Venus în Leu?

Diferența dintre Venus în Leu – „uitați-vă la mine” – și Venus în Fecioară ”practică și modestă” este ca între Barbie și Cenușăreasa.

Spre deosebire de Barbie, Cenușăreasa nu s-a născut într-un costum strălucitor… a trebuit să spele toată casa pentru a merge la bal.

Când Venus se mută în Fecioară, sloganul se schimbă de la „Pentru că merit” la „Pentru că am câștigat”. Invitația la bal VA veni! Mai târziu în această lună, Venus formează trigon frumos cu Jupiter, și apoi formează un Mare Trigon de Pământ cu Uranus și Pluto.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 29/09/2023